Marion Cotillard Bangs adalah Bukti Lebih Lanjut Dia Boleh Menghapus Apa-apa Gaya Rambut

Setiap kali langkah Marion Cotillard di atas permaidani merah, anda hampir boleh mendengar bunyi “Oh la la. Jika anda bertanya kepada kami, Cotillard adalah ikon gaya klasik-dan buktinya ada dalam foto. Tidak ada pandangan di planet ini bahawa dia tidak boleh memakai dan benar-benar kuku. Bintang rock berambut perang? Semak. Rambut ramping dan tres chic bergaya? Semak.

Dan semalam, dia juga menarik kombo gadis comel / gaya rambut yang hebat seperti itu bukan masalah besar (mungkin bukan ketika kamu Marion Cotillard). Pelakon itu melangkah masuk sepasang seluar Jenama Jen dan baju berwarna putih yang besar. Tetapi ia benar-benar rambutnya, yang menampilkan set baru bangs, yang menangkap mata kita. 

Stylist Adir Abergel mengubah gaya rambutnya dengan rumput kening, tumpul palsu pinggir.

Kami tahu bahawa gaya rambut Marion tidak kekal, tetapi satu set klip, kerana dia kemudian melangkah ke satu lagi permaidani merah dengan potongan rambut yang sama sekali berbeza, tidak sah. Jawapannya cukup jelas, betul? 

Semalam kami mengalami kegusaran yang sama apabila kami fikir Katie Holmes mengambil risiko, hanya untuk mengetahui dia juga jelas hanya mahu bangs untuk tempoh masa yang singkat. 

Hei, mereka penyelenggaraan sangat tinggi. Kami mendapatnya. Selain itu, klip-in membolehkan anda mengalami penampilan sehari (atau jam) jika anda inginkan. 

BERKAITAN: 8 Trik untuk Mendapatkan (dan Menjaga) Bangs of Your Mimpi

2016 Pablo Cuadra
Pablo Cuadra / FilmMagic

Photocall Madrid. BANGS. @marioncotillard. @assassinscreedmovie. #marioncotillard #hairbyADIR

Gambar yang disiarkan oleh Adir Abergel (@hairbyadir) pada

Terlepas dari gaya rambut, kami fikir ia cukup jelas Cotillard mempunyai banyak bahasa Perancis je ne sais quoi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map