Memanggil Semua Botol Blondes: Ini Adakah Satu Produk Anda Perlu Pastikan Vibrant Hue anda

Minggu fesyen adalah tempat kelahiran banyak trend, dan bukan hanya mereka yang mengagumkan landasan. Jared Leto dan Kim Kardashian kedua-duanya memukul Minggu Fesyen Paris dengan membuat rambut platinum yang membuat kenyataan, tidak dapat dielakkan menyebabkan mania peroksida ditahan. Bersedia untuk mengambil terjun? Perlu diingat bahawa rambut berambut lebat adalah penyelenggaraan tinggi, dan memerlukan sentuhan berterusan, tetapi produk yang sesuai boleh menjadi permainan changer dan membantu mengekalkan rambut yang sihat yang tidak kehilangan kilauannya.

Keperluan untuk setiap botol berambut perang, syampu toning ungu adalah tiket untuk memastikan warna flaxen tidak akan menjadi rahasia. Kerana kuning dan ungu adalah bertentangan pada roda warna, syampu violet yang sangat berpigmen akan mengatasi nada hangat dari muncul dan, belum lagi, memanjangkan hayat warna antara janji temu. Perlu kursus kemalangan? Kami bercakap dengan Ray Symons, Master Stylist di Mizu di New York, untuk mendapatkan panduan pengguna yang komprehensif untuk menggunakan syampu toning. Teruskan membaca untuk mendapatkan petua beliau, termasuk versi mesra dompet kegemarannya untuk digunakan pada pelanggan!

RELATED: Ingin Platinum Hair Blonde Seperti Kim Kardashian? Dapatkan Butiran Lurus dari Colorist Her!

Bagaimana sebenarnya kerja shampo toning berfungsi? Toning shampoo menyimpan pigmen ungu ke dalam rambut untuk mengurangkan keberanian dan juga membantu mencerahkan nada perak. Sekiranya rambut itu mempunyai keberanian dan nada orang yang bermula, ia tidak akan banyak, walaupun rambutnya diproses berganda atau ditekankan. Sekiranya rambut bermula dengan pigmen yang betul semasa perkhidmatan warna, maka selepas penjagaan dengan shampoo dan perapi toning akan membantu.

030915-purple-toning-shampoo-embed.jpg
Michel Dufour / Getty Images, Imej Marc Piasecki / GC

Berapa kerap anda menggunakan syampu toning?? Hanya gunakan jenis produk ini seminggu sekali atau setiap minggu untuk menyegarkan nada di rambut anda.

Apa cara untuk menggunakan syampu itu? Gunakan seperti syampu dan perapi biasa tetapi jangan biarkan produk di rambut terlalu lama kerana rambut boleh merebut nada ungu! Mereka yang mempunyai kemunculan segar dan rambut berambut perang dua kali harus menggunakan produk gaya yang tidak mempunyai pigmen warna, yang bermaksud krim atau serum, mousses, semburan yang sama warna putih atau jelas sehingga rambut tidak akan mengambil warna produk.

Apa syampu ungu yang anda cadangkan? V76 oleh Vaughn mempunyai Syampu Mencerahkan ($ 26; v76.com) dan Pencerah Berwarna ($ 26; v76.com) untuk rambut perak. Garis ini direka untuk lelaki, tetapi melintasi wanita kerana banyak pelanggan wanita menggunakannya untuk rambut berambut pirang dan yang diserlahkan. Ia adalah asas berwarna ungu lavender yang mengambil nada-nada brassy dari rambut berambut terang, serta rambut tona perak. Clairol Shimmer Lights Conditioning Shampoo ($ 9; sallybeauty.com) melakukan perkara yang sama, dan sangat sesuai untuk menyematkan kebodohan rambut berambut pirang. John Frieda Sheer Blonde Warna Mengembalikan Nada Memulihkan Syampu ($ 6; ulta.com) melakukan silap mata juga!

BERKAITAN: Top 10 Blondes Di Hollywood

Apa lagi yang boleh dilakukan blondes untuk mengekalkan warna? Kadang-kadang barang di dalam air kita boleh membina pada rambut dan menjadikannya brassy, ​​seperti mineral, klorin, atau paip berkarat. Satu penyelesaian yang hebat adalah membeli kepala pancuran dengan penapis, seperti Penapis Kepala Sumber T3 ($ 130; sephora.com), untuk membantu mengurangkan deposit mineral dan menyimpan rambut segar.

PHOTOS: Rambut Baru 2015: Lihat Makeover Rambut Selebriti

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map