Memenuhi Hubungan Rambut Yang Akan Membuat Anda Teruja untuk Latihan

Saya suka meletakkan rambut saya, tetapi saya tidak suka idea untuk menjejaskan integriti rambut saya dengan memakainya juga banyak. Saya tidak mahu pecah … dan siapakah? Tetapi rasa apa? Scunci mengembangkan hubungan rambut yang sangat comel yang dikepala, jadi mereka tidak mengganggu atau merosakkan rambut anda. Baca terus untuk mengetahui mengapa saya tidak boleh berhenti menggoyang kuda yang tinggi seperti itu pekerjaan dang saya. 

Senaman Pony Tail Embed
Kesopanan

Apa yang Dipanggil:

Scunci No Damage 3X Hair Elized Haircut 

Harga:

Kopi kecil … $ 3; target.com

Apa yang Membuat Khas: 

Mereka dipasangkan dan dibuat untuk memastikan bahawa anda tidak merosakkan rambut anda apabila anda meletakkannya. Dan itu satu perkara yang kurang perlu dibimbangkan, ya tahu? 

BERKAITAN: Pertimbangkan Cream Ini sebagai Espresso Double untuk Wajah Anda

Siapakah Ia Untuk?

Jika anda mahu mengikat rambut itu, ini terpakai kepada anda. 

Apa Kata Internet:

Pining untuk melihat keindahan musim panas yang bersinar dan bersinar? #MIMIbag Ogos kami – pilihan produk mesti mempunyai yang kami tahu anda akan suka – dipenuhi dengan pencapaian @pixibeauty yang akan membantu anda meningkatkan permainan rambut dan solek anda. Klik pautan dalam bio kami untuk mendapatkan maklumat lengkap tentang apa yang ada di dalamnya. �� �� ��

Foto yang disiarkan oleh instylemagazine (@instylemagazine) pada

Kapan Menggunakannya:

Saya tidak mahu terlibat, tetapi anda pasti dapat melakukannya sekarang. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map