Mila Kunis Hanya Mendapat Potongan Rambut Musim Panas ’17

Kami berkata pada lewat tahun lepas, kami mengisytiharkannya pada musim bunga, dan kami akan menyatakannya sekali lagi-bob secara rasmi merupakan rambut paling hangat saat ini, dengan hampir setiap selebriti dari Bella Hadid hingga Kim Kardashian menunggang gelombang.

Sehingga hari ini, Mila Kunis merupakan tambahan terbaru kepada selebriti #BobSquad. Bintang itu dilihat dengan jenama ‘baru’ yang diberikan bahagian luar dan memukul tepat di bawah dagu.

TK
INSTARimages.com

BERKAITAN: Gunting Rambut Paling Hangat Musim Panas Adalah Memuaskan pada Semua Orang

Kunis sebelum ini bermain dengan panjang sedikit lebih setahun yang lalu ketika dia mengguncang versi palsu kepada Moms buruk perdana, dan walaupun dia kembali ke lapisan panjangnya selepas peristiwa itu, pastinya tidak mengejutkan bahawa tanaman itu kelihatan sama baiknya ketika ia pergi untuk perkara yang sebenarnya. Ia adalah panjang yang sempurna untuk memakai kedua-dua ikal dan super-ramping, apatah lagi, menyerupai bentuk wajah bintang itu. 

VIDEO: Mila Kunis Mengubah Rumah Anak Usianya untuk Mengejutkan Ibu Bapa-Nya

Semak lebih banyak lagi makeover rambut selebriti tahun ini di galeri kami. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

38 + = 40

map