Pretty Undercut Designs untuk Inspire Your Hair Goals

Ingat bahawa reka bentuk pelan pelangi pelangi berbentuk seperti kucing yang menjadi virus awal tahun ini? Ia telah diposting di akaun Instagram Salon Modern dan segera menghasut paduan suara “oohs and ahhs!” di seluruh dunia. Reka bentuk bawah adalah sesuatu yang baru, sudah tentu, tetapi kami telah melihat satu uptick dalam kelaziman mereka pada saluran media sosial akhir-akhir ini.

Sememangnya kami ingin berkongsi hasil carian kami. Seperti yang akan anda lihat, terdapat beberapa reka bentuk super hebat, super berani di luar sana. Dan walaupun anda bukan pengambil risiko, anda sekurang-kurangnya boleh menghargai kesenian yang masuk ke dalam undercuts berikut.

Contohnya, pengguna gadis duyung Instagram mencatatkan gambar rambut neon pelangi itu yang ketika ditarik, menunjukkan reka bentuk UFO menggunting. Bercakap tentang reka bentuk rambut dunia ini.

��X-Files Inspired! �� Ini sangat menakjubkan! �� �� Rambut oleh: �� @ deathbycouture�� �� #mermaidians ��

Foto yang disiarkan oleh �� Mermaid Unicorn Hairstyles �� (@mermaidians) pada

Reka bentuk pengalih berlian berlapis pastel yang disiarkan oleh aprilisthebomb memberi kami kehidupan yang begitu banyak. Ia hampir kelihatan seperti ia bersinar.

Pertama siri ini, tunggu untuk melihat apa yang kami lakukan seterusnya !!! �� #jshermansalon #unicorntribe #diamond #undercut #diamondundercut #bluediamond #hairporn #hairinspo #atlantahair #atlantahairstylist #atlhairstylist #diamondsareagirlsbestfriend #modernsalon #americansalon #undercutdesign # springhair2016 #springtrends # trends2016 #joico #provanavivids #davines

Foto yang disiarkan oleh April Staska (@aprilisthebomb) pada

Berikut adalah versi yang tidak dicelup yang sangat cantik, juga disiarkan oleh pengguna IGG saidaa1997.

Kemas kini rambut saya ✂️. #hair #haircut #shorthair #undercut #hairtattoos #buzcut #pink #purple #brown #ish #greeneyes #nomakeup #bun #undercutdesign #hairgoals #redlips #vampire #choker #grudge #punk #fashion #haironfleek

Foto yang disiarkan oleh Saida Mickeviciute (@ saidaa1997) pada

Kami sedang menggali reka bentuk yang mudah dan ringkas ini dengan _zhairstudio, juga.

Sebelum & Selepas ✨✂️�� #undercut #undercutdesign #haircuts #hairstyle #hairdesigns #linedesign #trendy #hairfashion #hairtransformation

Foto disiarkan oleh @_zhairstudio

Semak pelangi ini dengan teguran dengan ketakutan teal yang diposkan ke akaun IG lillybean1717.

Perlu semula rambut pelangi saya #rainbow #rainbowhair #gaypride #girlswithdreads #girlswithtattoos #girlswithpiercings #tattoo #tattoos #tattooedgirls #ink #inked #inkedgirl #dreads #dreadhead #dreadlife #dreadlocks #sleevetattoo #candy #manicpanic #girlswithundercuts #undercutdesign

Foto yang disiarkan oleh Lillybean (@ lillybean1717) pada

Warna-warna dalam reka bentuk ini adalah gila, dan kekacauan yang lebih lama menghasilkan beberapa tekstur cantik.

| ART • DECØ • RAMBUT | Hari ini, saya adalah Knighted. By my boo thang @guy_tang Penetasan rahang ini adalah gadis saya @siennaspalding yang saya rindukan sudah! Saya benar-benar tidak tahu bagaimana semua ini berlaku! Saya DMed Sisi tentang memotong rambutnya mungkin 2-3 bulan lalu, kira-kira. Dan sebaik sahaja @michellephan menghubungi saya, saya tahu saya mempunyai model yang sempurna! Tetapi Im kehilangan kata-kata pada hari yang kami ada. Model kedua kami dan sahabat cantik saya @ megan_nopants pergi 12 jam penuh hari ini. Mereka layak semua kredit !!! Dan yang besar untuk um, wanita impian saya @missglamave untuk uh-being super cantik.

Foto yang disiarkan oleh Johnny Spanakos® (@johnny_spanakos) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 6 =

map