Produk ini Rahsia Rambut Julia Roberts

Selebriti Favorite Hair Products
Kesopanan

Pemisahan Rambut adalah rambut penerokaan selama sebulan berdasarkan kajian wanita di seluruh Amerika. Sama seperti anda membawa gambar ke salon – kami memberikan anda apa yang anda mahu.

Pemisahan Rambut adalah rambut penerokaan selama sebulan berdasarkan kajian wanita di seluruh Amerika. Sama seperti anda membawa gambar ke salon – kami memberikan anda apa yang anda mahu.

Lebih banyak

Kakitangan InStyle

15 Ogos 2018 @ 3:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Lama sebelum hari-hari para penggiat kecantikan dan blog, selebriti merupakan salah satu daripada cadangan produk utama kami. Secara jujur, hingga ke hari ini, produk produk celeb pergi jauh. Mengakuinya: Apabila anda melihat celeb kegemaran anda yang mengalir tentang produk rambut, kulit, atau solekan kegemaran anda, anda memaparkannya. Kami mendapatnya.

Perkara itu, selebriti mempunyai pegangan yang cukup tegas pada apa yang diperlukan untuk mendapatkan rupa yang mereka mahu – itu sebahagiannya adalah tugas mereka. Ketika datang ke rambut, itu bermakna memilih gaya yang tepat, stylist yang tepat, dan yang paling penting, produk yang tepat. Itulah sebabnya, apabila selebriti seperti Taraji P. Henson atau Jennifer Aniston berkongsi tip produk rambut dengan kami, kami mengambilnya dengan sangat serius.

Di sini, 10 selebriti memberi InStyle 411 pada produk rambut yang mereka sumpah. Bersedia untuk membuat tangkapan skrin setiap kali terakhir.

VIDEO: Kos Mendapatkan Rambut Anda Dicelup 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 − 17 =

map