Rahsia Selena Gomez untuk Curls Bebas Keriting

Frizz adalah tangan ke bawah bahagian paling kejam musim panas dan tiada rambut seseorang yang terhindar daripada mendapatkan kabur dalam keadaan panas. Menggabungkan tahap kelembapan yang tinggi dengan berpeluh di panggung semasa setiap perhentian Tour Revival, dan tidak mengejutkan bahawa Selena Gomez dan stylistnya Marissa Marino, mempunyai rancangan strategik untuk mengekalkan kerinting semulajadinya licin dan bebas keriting musim panas ini.

Rahsia: menjaga lembaran Selena kuat dan sihat untuk mencegah keriting daripada membentuk, bersama-sama dengan menggunakan alat panas yang minimum ketika menggayakan rambutnya. Semua kerja persiapan bermula apabila Selena mandi. Penyanyi berusia 24 tahun dan duta Pantene mencuci helai dengan Pantene Pro-V Daily Moisture Syampu & Kondisioner ($ 4 setiap; target.com). Kedua-dua ini memberikan rambut rangsangan menghidrat untuk menyuburkan keriting tanpa menambah berat badan tambahan.

BERKAITAN: Selena Gomez Menyambut Hari Lahirnya Dengan Perubahan Rambut Utama

Selepas mandi, Marissa mengendalikan Pantene Pro-V Style Series Mousse ($ 5; walmart.com) melalui rambut basah Selena supaya keritingnya lebih lembut dan melenting mereka kering dan digayakan. “Saya juga selalu memberitahu Selena untuk mengeringkan rambutnya bila-bila masa mungkin, kerana itu mengurangkan jumlah haba yang saya gunakan di rambutnya dan melindunginya daripada rosak-dan saya sangat mengesyorkan melakukan ini secara teratur,” kata Marissa. Sekali rambut Selena kering, dia suka spritz Pantene Pro-V Smooth Anti-Kelembapan Airspray ($ 5; target.com) sebagai perincian terakhir yang mengunci keriting penyanyi dan menjaga keriting di teluk. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 2 =

map