Rambut Berombak Anda Boleh Pakai untuk Setiap Peristiwa

Seyfried
Barcroft Media / Getty

Victoria Moorhouse

11 Sep 2017 @ 4:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Sama ada anda perlu menambah mereka dengan tongkat sihir atau sukan tekstur tous secara semulajadi, tidak ada yang salah dengan gaya rambut berombak. Terima kasih kepada sifatnya yang serba boleh dan seimbang, rupa itu sesuai untuk sebarang acara, tidak kira sama ada ia hanya hari yang santai di pantai atau malam yang memerlukan pakaian koktel dan sepasang tumit. Terdapat juga satu juta versi berbeza dari klasik ‘buat-sedikit berantakan, berpasir, atau licin dan ditakrifkan.

Kim Kardashian, Julia Roberts, dan Zendaya hanya beberapa daripada selebriti yang membuktikan masa dan masa lagi. Tetap bergulir untuk melihat lebih banyak lagi contoh cara memakai gaya ini tanpa tenaga.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 − 19 =

map