Rambut Mata Tiger adalah Obsesi Rambut Baru Anda

Bagi anda yang kurang daripada terpikat dengan trend warna rambut rempah labu yang menyusup makanan Instagram anda pada musim gugur ini, kami membawa anda Tiger Eye Hair. 

Sekarang, kami pasti anda telah mendengar istilah itu, yang merujuk kepada coklat, emas, dan warna karamel dari batu Mata Harimau yang sebenarnya. Berikut adalah kalung David Yurman untuk bukti visual yang lebih lanjut. 

Warna rambut, bagaimanapun, mengikut Honey Hairstylist Corey Tuttle, membawa kehangatan dan “kehebatan yang indah kepada brunettes” melalui gangsa, emas, karamel, dan warna yang lebih mendalam dan lebih ringan dan lebih baik melalui teknik lukisan rambut. mungkin telah memberikan anda kemuncak satu-ton melalui proses ini, tetapi seperti yang telah kita sebutkan di atas, ini menggabungkan beberapa warna untuk melihat yang menarik. 

“Saya fikir bahawa warna-warna ini hebat, berani, dan merupakan cara yang bagus untuk menambah dimensi dan tekstur kepada rambut yang mungkin menjadi kusam, atau menjilat, sebagai si rambut coklat,” katanya tentang trend.

Miguel Angarita, colorist master di mizu salon baru york, menambah bahawa ia adalah warna peralihan yang sempurna yang masih memberi anda perasaan yang manis, musim panas yang manis. “Semua orang menonjolkan kemunculan mereka supaya saya dapat melihat bagaimana trend ini betul,” katanya. “Fikirkan kaya, hangat, mentega dengan aprikot emas dan kesan matahari terbenam.”

Stephanie Brown, seorang coloris di Nunzio Saviano Salon di New York, juga menambah warna boleh membawa kehangatan tertentu ke wajah anda. Cahaya matahari yang dicium? Kita boleh menggali ia. 

BERKAITAN: Jadi Adakah Gigi Hadid Hanya Pergi Si rambut coklat?

Ia dibuat melalui Instagram (iaitu corak trend rasmi, tidak?) Dan juga ke kepala selebriti seperti Jennifer Lopez, Beyonce, Jessica Alba, Eva Mendes, Kate Beckinsale, Joan Smalls, dan Maria Menounos. 

Menurut Tuttle, sementara itu dapat dilakukan pada rambut si rambut ringan untuk membuat tampilan halus, sorotan akan tampak lebih dramatis dan bertentangan dengan warna cokelat coklat atau warna coklat gelap. Oleh itu, ia boleh dicapai pada spektrum pewarna rambut si rambut seluruh. 

Tigereye kosa novi je trend, www.fashion.hr #tigereyehair #hair #haircolor #glossy #beauty

Gambar yang disiarkan oleh FASHION.HR (@fashionhr) pada

BERKAITAN: Sekiranya Anda Pergi Bronde?

Tetapi dapatkan ini, di bahagian yang paling mungkin mengenai keseluruhan rupa, Tuttle mengatakan ia memerlukan lebih kurang penonjolan daripada penonjolan tradtional kerana tidak ada garis penandaan yang menunjukkan apabila warna anda berkembang.

Anda boleh pergi antara 4-6 bulan antara sentuhan. Snd sejauh menjaga warna dari warping? “Warna lembut yang memanjangkan syampu dan kondisioner untuk membantu mengekalkan warna-warna dari memudar, membasuh rambut anda hanya apabila diperlukan, dan selesai dengan bilas air sejuk,” kata Tuttle. 

Taruhan pada berapa banyak rakan anda akan mempunyai warna rambut ini pada bulan Januari? 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 7 =

map