Rambut Merah adalah Trend Warna Rambut Selebriti Itu Tidak Akan Die

Rambut merah jambu, tidak peduli. Itulah mantra yang kelihatan seperti beberapa selebriti kegemaran kami telah hidup sejak beberapa bulan yang lalu. Dan mainan gula-gula kapas manis mereka meminati kami jika kehidupan (dan berambut perang dan si rambut coklat) lebih merah jambu. Sedang beberapa kali debutnya di rambut palsu (hey Kylie, hey Gigi), supermodel, artis, dan pelakon sama-sama telah menambahkan warna ini ke dalam mereka dengan cara yang lebih kekal, menjadikannya satu trend untuk mempertimbangkan memanjakan tahun ini. 

“Rambut merah jambu digunakan untuk set punk, tetapi beberapa tahun yang lalu kami mula melihat pereka bentuk tinggi seperti Givenchy menggunakan nada pastel dalam kempen mereka,” jelas Matrix Celebrity Colorist George Papanikolas. “Hari ini rupa telah menjadi arus perdana dan dengan begitu banyak pilihan warna ‘sementara’, mereka mempunyai keupayaan untuk bermain-main dengan warna merah jambu tanpa perlu risau tentang komitmen.”

BERKAITAN: Selebriti yang Telah Menurunkan Kelabu pada Tujuan

Secara umumnya, lebih mudah untuk mencapai rambut merah jambu pastel pada blondes atau rambut yang telah dipancarkan sebelumnya, menerangkan Stylist Celebrity Frederic Aspiras, yang merupakan artis yang sama yang membantu Lady Gaga mendapatkan rambut merah jambu untuk pertunjukan Super Bowl yang tidak dapat dilupakan dan untuk Grammys. Ini kerana rambut tidak perlu ditarik untuk memegang pigmen. 

Pada si rambut coklat terang, dia berkata ia boleh membuat warna merah jambu yang berwarna keemasan atau pucat yang memegang getaran senja seperti senja. Walau bagaimanapun, rambut yang berwarna coklat gelap atau hitam perlu terlebih dahulu dipancarkan sebelum memohon warna. 

TK
Jeff Kravitz / FilmMagic

Tetapi ada pilihan lain. Papanikolas mengatakan bahawa mereka yang mempunyai rambut yang lebih gelap mungkin mempertimbangkan untuk mendapatkan warna merah jambu yang lebih bersemangat, berbanding pastel, jadi mereka tidak perlu mengangkat rambut sebanyak. 

TK
Daniel Zuchnik / Getty

Gaga bukanlah hampir selebriti pertama yang kita lihat hidup dalam kehidupan yang berwarna merah jambu. Supermodel Irene Kim telah mengguncang warna itu sejak sekian lama, memamerkannya dalam pics gaya jalanan semasa bulan fesyen. Orange Adakah Black Baru bintang Taryn Manning mengejutkan kita semua apabila dia pergi merah jambu bubblegum dan memulakan penampilannya di permaidani merah. Dan sudah tentu, awal tahun ini Pretty Little Liars bintang Ashley Benson memberi ujian pengujian pada panjang rambutnya dan kemudian hanya pada tipnya baru-baru ini. 

TK
James Devaney / GC Images

Apapun yang anda memutuskan, kedua-dua pakar kami bersetuju untuk membawa banyak foto ke konsultasi warna anda supaya anda dan colorist anda memahami apa yang anda inginkan sebagai hasil akhir. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 7

map