Rambut Potong Setiap Orang Akan Bertanya Untuk Musim Panas Ini

Sekiranya anda menuju musim panas keinginan untuk perubahan-tetapi masih mahu rambut yang kelihatan hebat (obvi), pertimbangkan tweak ini dari Dilek Onur-Taylor, The Salon oleh InStyle Pengarah Artistik Kreatif.

Dapatkan Snippy

Terdapat sebab mengapa “lob” dipotong (aka “bob lama”) masih begitu popular: “Ramai orang merasa senang kerana anda boleh memakainya berombak, dibubarkan, melekat atau lancar; anda boleh memakai tekstur yang berbeza dengannya; itu serba boleh yang semua orang masuk, “kata Onur-Taylor. Musim panas ini, “kami masih akan melihat lob yang dipotong, tetapi kami akan melihatnya lebih pendek, panjang dagu, dan kami akan melihat beberapa pinggir dengannya.” Fikirkan pandangan Mila Kunis di Anugerah Muzik Billboard, Onur -Taylor berkata. “Ia adalah versi yang segar, pendek dari lob, dengan patah pinggang.”

VIDEO: Mila Kunis Hanya Debutkan Bangs di Anugerah Muzik Billboard 2018

Sekiranya anda mempunyai rambut tebal, berbincang dengan stylist anda tentang menambah kelemahan: “Pernahkah anda melihat seseorang mengambil rambut mereka di bahagian belakang dan di bawah mereka mempunyai kawasan rambut super pendek? Itulah cheat cepat jika anda mempunyai rambut tebal dan tidak mahu menghabiskan satu jam meniup-pengeringan, “kata Onur-Taylor. “Pengecutan [membantu] bob meletakkan siram terhadap [kepala anda] dan sudut dinamik yang dinamik.”

BERKAITAN: 20 Potongan Rambut Yang Tidak Akan Keluar Daripada Gaya

Bang Up Job

Kita semua tahu bagaimana bangs tumpul comel boleh dilihat (terutamanya apabila dipakai dengan bibir merah tebal, tidak?). Tetapi kita juga tahu betapa menjengkelkan yang boleh berkembang fasa. Label Onur-Taylor “bangsai tiruan” sebagai pinggiran untuk pesta musim panas ini. “Apabila mereka membesar, anda akan melemparkannya sedikit demi sedikit,” jadi mereka kelihatan seperti langsir terbuka, katanya. Ini lebih panjang, lebih banyak pemaafan membolehkan anda menendang pita anda bersama-sama ke sisi ketika mereka tumbuh, mengelakkan panggung yang canggung. “Terdapat banyak fleksibiliti dalam gaya ini.”

Kemas kini Ombre anda

Sekarang mari kita bercakap warna. Menuju ke musim yang cerah, tanya stylist anda mengenai teknik dan kesan yang dipanggil dedaunan, hibrida ombre dan balayage: “Ia meletakkan foils lebih tinggi untuk membuat pop warna di kawasan pinggir itu, atau di hujung,” kata Onur-Taylor . “Ia menghidupkan semula ombre dengan teknik perakam untuk menjadikannya kelihatan lebih moden, dan tidak begitu berkembang.”

BERKAITAN: 8 Syampu Yang Mempertahankan Salun Rambut Berwarna Warna Segar

Ingatlah, jika anda merancang untuk menghabiskan banyak masa di bawah sinar matahari, pertimbangkan salutan rambut anda dalam kondisioner cuti kemudian bungkusnya menjadi bun untuk meminimumkan kerosakan yang berpotensi mengubah warna dari matahari.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 1 =

map