Rawatan Rambut $ 12 ini boleh Memulihkan Kerugian Tahun Ini

Apabila anda berhadapan dengan rambut kering yang kering, terputus-putus yang rapuh pada separuh minit apabila mereka bersentuhan dengan berus rambut-nampaknya penyelesaian paling mudah hanya mencukur kepala anda dan bermula dari awal. Pasti, itu akan melakukannya, tetapi potongan buzz bukan untuk semua orang, dan bernasib baik, anda mempunyai pilihan. Salah satunya ialah rawatan dadah baru $ 12 yang mempunyai keupayaan untuk memulihkan kerosakan bernilai setahun.

Ia adalah sebahagian daripada barisan penjagaan rambut Keraphix yang baru, Nexxus, sebuah koleksi yang mempunyai senarai waitlist besar-besaran 1600 orang sebelum dilancarkan. Tuntutan koleksi itu adalah protein keratin dan formula kaya beras hitam yang berfungsi bersama untuk meminimumkan dan memperbaiki tanda-tanda kerosakan. Rawatan Penyusunan Semula Nexxus Keraphix ($ 12; target.com), bagaimanapun, mempunyai cukup protein yang dibungkus dalam tiub ungu kecil untuk memulihkan kerosakan bernilai setahun.

Nexxus Keraphix Restructuring Hair Treatment 
Kesopanan
Nexxus
$ 12

BERBELANJALAH SEKARANG

VIDEO: Percayalah Kami, Kami Mencuba: Detoks Rambut

 

Gel adalah disyorkan sebagai tambahan seminggu sekali untuk rutin penjagaan rambut anda, dan ia semudah menggunakan topeng. Selepas anda syampu, anda menjalankan kandungan tiub melalui rambut anda dan biarkan selama lima minit. Kemudian, anda bilas dan syampu lagi untuk membersihkan rambut rawatan anda. Akhirnya, anda keadaan. Sekiranya anda meniup rambut anda selepas itu, anda akan melihat rambut anda terasa licin dan sangat lembap, dan tekstur kasar digantikan dengan kemasan yang berkilat.

BERKAITAN: Sorotan Meghan Markle Akan Menjadi Trend Rambut Terbesar Musim Bunga

Jika anda melawat salon Nexxus, kaedah rawatan berbeza sedikit. Mereka menendang ante dengan menggunakan gel dan kemudian perlahan-lahan meniup-pengeringan rambut anda supaya ia menjadi keras, menyampaikan rawatan ke dalam kutikula anda. Kemudian, anda memakai topi wap selama kira-kira 10 minit. Akhir sekali, rawatan itu dicuci dan rambut anda dicuci dan dikeringkan sekali lagi.

Walaupun rawatan ini adalah tambahan revolusioner ke lorong kedai ubat anda, ia bukan penawar semua. Anda masih harus menilai semula berapa kerap anda memanaskan gaya dan mewarna, dan jenis produk yang anda gunakan. Walau bagaimanapun, jika anda melampaui peluntur, ia akan menyegarkan untuk mengetahui bahawa anda mempunyai penyelesaian mudah yang tidak akan dikenakan biaya seperti rambut palsu selebriti yang terkenal, dan juga tidak ada kena mengena dengan sepasang gunting rambut.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − = 43

map