Redhead No More: Ariel Winter Just Dyed Her Hair Black

Kita boleh memanggil Ariel Winter sebagai bunglon kecantikan. Beberapa bulan yang lalu ketika dia memulakan penggambaran filem terbarunya, kami menyangka dia sudah mendapat 10 tatu baru. Ternyata ada yang palsu dan sebahagian daripada watak filem baru. Dia pasti kami ada di sana. 

Jadi, ketika Ariel memulakan rambutnya merah, kami langsung suka dengannya, tetapi kami juga tidak pasti berapa lama ia akan berlangsung. Masa yang begitu sedikit, begitu banyak trend rambut yang cuba dicuba! 

Nah, ia berlangsung beberapa bulan yang baik, tetapi Ariel hanya memutuskan untuk kembali ke salah satu warna rambutnya di masa lalu. 

Kembali ke hitam

Gambar yang disiarkan oleh Ariel Winter (@arielwinter) pada

Ariel mengambilnya Instagram malam tadi untuk berkongsi wajah yang baru selfie, yang berlaku begitu juga dengan debutnya rambut hitam baru. Dia merakamkan gambar itu, “kembali ke hitam.”

BERKAITAN: Serbuk Rambut Ini Memberi Anda Rambut Gadis Perancis di Pompa Sedikit

Walaupun kami sungguh-sungguh menikmati rambut duyung Disney Ariel, kami menyukai akarnya yang lebih gelap. Selain itu, jika seseorang dapat memberitahu kami bagaimana untuk mencelupkan rambut kami sambil memastikannya kelihatan sihat dan sutera, kami akan sangat menghargainya. Terima kasih. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 + = 66

map