Rosie Huntington-Whiteley Mempunyai Tutorial Rambut untuk Anda – dan Ia Super Cute

Kami akan memberi anda tip untuk mendapatkan anda melalui hari hump. Snapchat Rosie Huntington-Whiteley adalah mulia. Dan kami maksudkan, GLORIOUS. Anda benar-benar perlu mengikuti dia – dia betul-betul betul sentiasa memberi cadangan produk yang hebat dan secara amnya merupakan satu kebahagiaan. Dan hari ini, Rosie dan pendandan rambutnya George Northwood melakukan tutorial rambut Snapchat secara langsung mengenai gaya rambut kegemaran Rosie … sebuah supermodel besar?

Berkaitan: Kerjasama terkini MAC adalah Unisex Line of Makeup

IMG_2555.jpg
Snapchat

Berikut adalah video dari Instagram dia hanya satu bahagian dari enam tutorial bahagian. Walaupun ia tidak dapat mengajar anda bagaimana untuk melakukan rambut anda, sekurang-kurangnya biarkan ia mengajar anda bagaimana untuk tidak kelihatan seperti gargoyle apabila anda mendapat rambut anda (anda tahu wajah-wajah pelik anda menangkap diri anda membuat cermin salon rambut? ). Plus, adakah anda pernah melihat solek jadi sempurna?

BERKAITAN: Terlalu Muka Berikan A Sneak Peek Of Funfetti Blushes yang Akan Datang

Blowouts & Beyoncé !! Kepala ke snapchat saya untuk tutorial penuh tentang hairdo fave saya dengan hairstylist @georgenorthwood. (�� rosiehw)

Video yang disiarkan oleh Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map