Salma Hayek’s New Caramel Lob Adalah Ultimate Haircut Summer

Sekiranya anda terlepasnya, semua orang akan memotong rambut mereka pada musim panas ini. Sama ada ia pecah atau tidak, rambut Bella Hadid adalah status bob, manakala Vanessa Hudgens mengambil risiko lebih serius dan memotong beberapa inci rambut ikalnya. Dan sekarang, Salma Hayek telah mengadopsi gaya yang dipangkas dengan lob baru yang dia memulakan kerjaya di Festival Filem Cannes. Dan untuk menambah keseronokan, dia juga mengubah warna rambutnya juga.

Salma Hayek
Barcroft Media / Getty

Sehari selepas melangkah keluar dengan rambut palsu kapas, Hayek mengambil komitmen yang lebih serius terhadap transformasi rambut dan bertukar kepada warna karamel yang tangan dicat oleh coloris selebriti Aura Friedman. Lobaknya yang tersembunyi itu adalah selebriti penari selebriti Jennifer Yepez, pro yang bertanggungjawab untuk banyak lagi masa kecantikan Cannes Film Fest yang lain pada selebriti seperti Hailey Baldwin, Adriana Lima, Jourdan Dunn, dan Emily Ratajkowski.

BERKAITAN: Anda Perlu Lihat Bob Keriting Rihanna

Yepez memilih gaya super ramping dengan bahagian tengah untuk pemotongan dan warna baru pelakon.

VIDEO: Dengar 26 Selebriti Cuba Ucapkan Cannes

Mati untuk melihat lebih banyak makeovers selebriti? Klik melalui galeri kami untuk melihat semua momen kecantikan Hollywood yang terbaik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map