Saya Mencuba Ia: Hidup Proof Perfect Hair Day Syampu Kering

Salah satu kelemahan yang dilahirkan dengan rambut halus ialah ia menjadi kotor jauh lebih cepat daripada rambut tebal. Atau sebaliknya, dalam kes saya, walaupun mempunyai kulit kering yang diketahui manusia, saya mempunyai kulit kepala berminyak (saya tahu, kotor, tetapi saya pergi ke sana). Tidak seperti kawan-kawan berambut tebal saya, yang saya akan selamanya cemburu, saya perlu mencuci rambut saya lebih kerap, kerana rambut yang berminyak hanya tidak boleh diterima. Lihatlah gambar “sebelum” yang dahsyat dari pagi saya memukul tunda terlalu banyak:

Hidup Proof Dry Shampoo Test Image
Dari kalangan pengarang

Syampu kering sentiasa membantu, tetapi biasanya ia membentangkan saya supaya saya boleh mencuci setiap hari. Itu semua baik dan baik, tetapi sejauh yang saya bimbang saya tidak menemui syampu kering yang merupakan penukar permainan. Setiap formulasi mempunyai kelemahan atau ketidaksempurnaan. Dan saya pastinya tidak dapat menggunakannya selepas bekerja pada waktu pagi sebelum pergi ke pejabat. Iaitu, sehingga kini.

BERKAITAN: Trik Editor Kecantikan Membuat Blowout Anda Lebih Lama

Betul betul kalian, Hidup Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo hanya mengubah permainan syampu kering. Produk terbaru mereka, yang dilancarkan pada 6 September, adalah syampu sampingan kering yang tidak seperti mana-mana yang pernah saya cuba. Dan saya telah mencuba banyak syampu kering. Pertama, ia adalah bintang yang menyerap minyak dan peluh, tetapi bahagian terbaik mengenainya adalah, ia sangat mudah untuk menghilangkan rambut anda. Jadi, walaupun ia serbuk putih, saya tidak mendapat pelakon putih pada rambut saya.

Hidup Proof Dry Shampoo After
Dari kalangan pengarang

Lebih baik lagi, bau tidak terlalu kuat. Sebenarnya ia mempunyai masa yang dikeluarkan teknologi aroma yang menghalang rambut anda daripada berbau terlalu tajam. Dan jangan salah saya, saya mencintai beberapa produk tekstur, tetapi syampu kering ini tidak mempunyai grit yang mempunyai produk sejenis yang serupa. Itu kerana ia mempunyai teknologi unik yang membolehkan ia dibuang hampir sepenuhnya selepas ia menyerap kotoran, minyak dan peluh. Ringkasnya, ia meninggalkan rambut anda, dengan baik, tidak ada perkataan lain untuknya tetapi bersih. Dan untuk memberi anda idea tentang betapa bersihnya, badan saya mandi, dan memperluaskan masa saya antara membasuh rambut saya selama dua hari penuh. Saya pernah menggunakannya selepas memerah dalam senaman sebelum parti yang pergi dan tidak ada yang lebih bijak bahawa saya telah kekacauan panas berpeluh, tetapi 30 minit sebelum ini (ketika saya berlari hampir dua jam lewat). Secara jujur, cabaran saya yang berikutnya ialah melihat berapa lama saya dapat mencuci pakaian semasa menggunakan produk ini.

Bagi wanita (atau lelaki) di mana sahaja, penuh dengan jadual yang sibuk dan cuba menjalani kehidupan yang aktif, produk ini adalah segalanya. Serius, pergi dan ambilnya. Anda tidak akan tahu bagaimana anda hidup tanpa ia.

Living Proof PHD Dry Shampoo boleh didapati di sephora.com $ 22, dan di LivingProof.com. Produk saiz perjalanan akan tersedia untuk $ 12.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 89 = 97

map