Scrub Kulit Kepala adalah Produk Rambut Anda Tidak Tahu Anda Perlu-Sampai Sekarang

tk
Courtesy, Time Inc. Digital Studio (4)

Dianna Mazzone

Sep 02, 2017 @ 2:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Ada kalanya dunia kecantikan terasa begitu penuh dengan losyen, ramuan, dan krim yang tidak dapat kemungkinan menjadi produk yang belum ada. Tetapi, sudah tentu, sesuatu yang baru timbul – dan kita semua tertanya-tanya bagaimana kita pernah hidup tanpa ia di tempat pertama. Begitu juga dengan gosok kulit kepala. 

RELATED: Kenapa Kulit Kepala Sihat adalah Rahsia Anda untuk Mempunyai Hari Rambut yang Baik

Baiklah, semacamnya. Kategori ini pertama kali dipelopori oleh Christophe Robin yang mewarnai warna kulit, yang mencipta scrub berasaskan garam yang tidak kelihatan seperti exfoliator badan-untuk membersihkan kulit kepala. Tetapi hanya pada tahun yang lalu mempunyai jenama besar-besaran yang mula naik. Mengapa? Ia mungkin mendapat sedikit kaitan dengan kejutan selepas kegilaan syampu kering.

“Masalahnya ialah syampu kering boleh menyumbat liang-liang pada kulit kepala dan menyebabkan kerengsaan,” kata Greg Ruggeri dari Salon Ruggeri di NYC. “Gosokan kulit kepala perlahan-lahan membersihkan kulit kepala, yang kemudian membuang produk, minyak, dan kotoran.”

VIDEO: Kos Crazy for a Lifetime of Beauty

Pada dasarnya, dengan menggunakan gosok kulit kepala boleh memecahkan kitaran penambahan lapisan pada lapisan syampu kering jika hanya untuk merawat kelancaran yang disebabkan oleh awal lapisan. Tambah mana-mana di bawah untuk rutin rambut rambut anda, dan lihat jika anda tidak percaya kepada kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 − 9 =

map