Selebriti dengan Rambut Muzik Terbaik Negara, Menurut Miranda Lambert

Apa yang mentakrifkan rambut muzik negara? Miranda Lambert pernah berfikir yang lebih besar, lebih baik. “Saya agak gembira kerana saya berasal dari Texas, dan saya datang dari rambut besar,” katanya InStyle. Dengan sikat teja beliau bersara, hari ini Lambert adalah menjaga rambutnya sihat sebaik mungkin. Helahnya?

“Saya suka mengasah masa saya membasuhnya dan tidak membetulkannya selama beberapa hari, anda tahu, ketika saya sedang duduk di rumah,” kata penyanyi Grammy yang memenangi Anugerah. “Ia menjadikan rambut anda lebih sihat apabila anda berbuat demikian-cuma memberikan rehat dari semua drama.”

Dan ya, seperti kita semua, dia terpaksa berhadapan dengan drama rambut rahang yang menjatuhkan. Lambert, yang akan tampil di Anugerah ACM yang akan datang, memenuhi kami pada mimpi buruk rambutnya yang paling buruk, dan jika anda membesar di awal permainan dan bereksperimen dengan coretan rambut dan sorotan berwarna, anda pasti dapat mengaitkan.

BERKAITAN: Bagaimana Meghan Markle Dapat Blowout Tandatangannya dalam 5 Langkah

“Saya menyamar rambut saya merah jambu sekali,” kata Lambert. “Saya membuka kedai yang dipanggil Pink Pistol di Oklahoma dan kami mempunyai sesuatu yang dipanggil ‘Pink Friday.’ Saya meletakkan garis merah jambu warna rambut palsu di rambut saya, yang kononnya mencuci, tetapi ia tidak dibasuh selama empat bulan dan jadi saya terpaksa menutupinya dengan corak merah. Ia cukup mengerikan. “

Warna rambut separuh kekal adalah sepatutnya untuk menjadi bebas daripada komitmen. Ia adalah produk yang anda pilih apabila anda ingin mempunyai rambut biru, tetapi untuk max seminggu. Berdasarkan pengalaman Lambert, itu tidak selalu berlaku.

VIDEO: Miranda Lambert pada Rekod ACM: ‘Saya Sungguh Jadi Teruja Bahawa Saya Masih Boleh Membantu Membawa Caj untuk Wanita dalam Perniagaan Ini’

Kami tidak menjangkakan corak merah jambu untuk persembahan ACM Awards “Keeper of the Flame”, tetapi mungkin dia akan memberi penghormatan kepada rambutnya di Hollywood yang paling dikagumi. “Dolly, semua fasa Dolly, sepanjang masa,” katanya. 

Tonton ke Anugerah ACM Ahad ini, 15 April, pada pukul 8 malam. pada CBS untuk menangkap Lambert memukul panggung dan gaya rambut permaidani seterusnya seterusnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map