Selebriti Membuat Gaya Hidup Anda Ke Sekolah Menengah Sekali Lagi

Zendaya
Rob Kim / WireImage

Erin Lukas

Nov 06, 2017 @ 1:45 petang

Lobs manis, bobby pin-adorned blowouts, dan scrunchies bukan satu-satunya gaya rambut 90-an yang membuat kemunculan semula. Terima kasih kepada celebs seperti Zendaya, Beyoncé, dan Hailey Baldwin, ekor ekor kuda yang separuh sehingga seperti mana ibumu mungkin menggayakan rambut anda untuk hari gambar sekolah, merupakan salah satu trend rambut Hollywood yang paling hebat di musim ini.

Versi moden “kelas istimewa” kelas 8 anda melihat swap mengusik akar dan bangs berbulu untuk kuda topi yang ketat dengan rambut yang ditinggalkan bergaya dalam longgar, gelombang besar. Menyembunyikan pangkalan pony dengan membungkus sekeliling rambut di sekelilingnya menambah pengilat ke gaya rambut yang dikaitkan dengan hari sekolah menengah.

Sekiranya keriting bukan perkara anda, anda ada pilihan. Kuda ekor separuh tinggi adalah gaya yang sangat serba boleh yang berfungsi untuk beberapa tekstur rambut seperti yang ditunjukkan oleh Bella Hadid yang menarik separuh bahagian atas lapisannya menjadi pony separuh ke bawah. Sama ada anda memakainya berombak atau lurus, semburan semburan bersinar di atas produk siap akan menjadikan rambut anda lebih berkilat dan menyimpan flyaway dikawal.

Tetap bergulir untuk melihat bagaimana Hollywood membuat kerdil tinggi separuh sehingga keren semula.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 + = 49

map