Selena Gomez Hanya Memotong Rambutnya Ke Bob

Tambah potongan rambut terbaru Selena Gomez ke senarai yang sedang berjalan, kami telah membawa foto bintang kepada stylists kami yang menuntut mereka untuk membuatnya kelihatan tepat pada kami. Gomez hanya mendedahkan pada Instagram bahawa dia mempunyai lob tousled yang dipangkas. Panjang baru yang jauh lebih singkat secara rasmi membawanya ke status bob.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Selena Gomez (@selenagomez) pada

BERKAITAN: Selena Gomez Memotong Rambutnya menjadi Lob

Walaupun potongannya mungkin telah berubah, dia masih menggoyangkan gelombang yang sama seperti yang telah dia pergi sejak dia mula-mula menenggelamkan keritingnya yang panjang dan meleleh untuk lob lobak di awal tahun ini. Bahagian sebelahnya yang mendalam membuat cincin kelihatan lebih sejuk dengan menambah pergerakan dan tekstur kepada gaya. Oleh kerana Gomez tidak menangkap gambar itu, kita tidak dapat meneka apa inspirasi di belakang potongan baru yang dramatik. Tetapi, apa yang kita tahu ialah perasaan kita tentang rupa barunya boleh disimpulkan dalam satu perkataan: taksub.

VIDEO: Selena Gomez Menjadi Wajah Baru Jurulatih

Selamat datang ke kelab bob Selena. Klik melalui galeri kami untuk melihat transformasi rambut selebriti tahun ini. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 65 = 71

map