Serum Rambut Bermasalah yang Penulis Kecantikan InStyle itu Swears By

Pepatah zaman dahulu adalah benar: anda tidak boleh memilikinya. Ambil contoh apartmen New York saya. Saya tinggal di salah satu kejiranan Brooklyn yang paling popular, tetapi bilik saya tidak mempunyai almari terbina dalam dan Saya penjaga pintu saya sendiri.

Anda boleh mengatakan perkara yang sama tentang produk penjagaan rambut yang kami gunakan. Itulah sebab mengapa terdapat begitu banyak pilihan di luar sana dengan tujuan yang berbeza ketika kita membawanya bersama, membantu kita mencapai gaya apa pun yang bercakap dengan suasana hati sekarang.

BERKAITAN: Produk Volumizing Terbaik untuk Rambut Halus

Produk multitasking yang benar yang benar-benar melaksanakan semua pekerjaan yang mereka janji jarang sekali daripada mencari bilik tidur yang berpatutan di Brooklyn sekarang. Di sinilah Serum Rambut Berkhasiat Serum de Soie Sublimateur Leonor Greyl ($ 46; nordstrom.com) masuk.

Serum ringan disuntik dengan protein sutera dan minyak tumbuhan yang menghidrat, meningkatkan-bersinar, dan melembutkan rambut. Apabila saya menjalankannya melalui rambut lembap saya, ia akan menyingkirkan apa-apa knot yang saya mungkin terikat di bilik mandi dan menghidratkan. Pada siang hari, saya menggunakan jari saya untuk memohon kepada hujung saya untuk menghilangkan keriting dan fuzz.

Leonor Greyl Sérum de Soie Sublimateur Nourishing Hair Serum
Kesopanan
Leonor Greyl
$ 46

BERBELANJALAH SEKARANG

VIDEO: Kos Mendapatkan Rambut Anda Dicelup

Dan jika rambut halus anda telah membuat anda bersumpah serums, pertimbangkan ini pengecualian. Ia cukup terang bahawa ia tidak mengurangkan berat badan atau membuat helai kelihatan berminyak.

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map