Shailene Woodley Akan Mengandaikan Anda Meninggalkan Rumah Dengan Rambut Rontok

Apabila kami meninggalkan rumah dengan rambut basah, ia biasanya merupakan petanda yang baik bahawa kami sama ada diberikan pada hari kami (batuk, Isnin), atau bahawa kami sedang berlari dengan serius dan kami berharap untuk mendapatkan udara kering melalui angin dari Uber kami. Tetapi baru-baru ini, rambut basah telah menjadi jenis satu perkara. Saksikan “rambut basah, tidak peduli” Kim Kardashian melihat pada VMA tahun ini.

Dan malam tadi, Shailene Woodley mencuba tangannya pada trend ketika dia muncul di Snowden perdana dengan tresses yang kelihatan direndam.

Keseluruhan rupa adalah pemenang, benar-benar. Dia kelihatan seperti malaikat, mencium matahari, dan bercahaya, tetapi rambutnya yang membuatnya terlihat, anda tahu, pandangan.

Dicipta oleh hairstylist extraordinaire dan Suave Professionals celeb stylist Marcus Francis, yang selain dari Shailene juga seorang pengganti rambut untuk Julianne Moore dan Perkara yang tidak dikenali kanak-kanak perempuan, gaya itu nampaknya bertujuan untuk mengeluarkan getaran “glam nakal”. Selain dari rambut yang kelihatan basah, kami akan mengatakan keistimewaan Marcus adalah membuat gelombang laut yang sempurna untuk pelanggan seperti Winona Ryder dan Lizzy Caplan. Nasib baik, dia menumpahkan rahsia di sana bersama kami sebelum ini.  

Jadi kali seterusnya anda terjebak dalam pancuran hujan, ambil isyarat dari Shailene dan bawa ia sebagai berkat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − = 46

map