Sorotan Paling Cantik Blonde untuk Rambut Si rambut Coklat

Sarah Jessica Parker
Daniel Zuchnik / Getty

Victoria Moorhouse

29 Ogos 2017 @ 1:30 petang

Mungkin anda tidak percaya blondes mempunyai lebih banyak keseronokan, tetapi jika anda seorang wanita yang mencari kemas kini warna rambut yang cepat, mudah, dan semulajadi, warna-warna berambut perang mungkin cara untuk pergi.

Menggunakan pelbagai teknik, pewarna boleh menyerlahkan helaian tepat di mana matahari akan memukul dan mengubah warna anda jika anda menghabiskan waktu petang di luar, bukan di meja anda, dan ia adalah salah satu trend rambut Hollywood yang paling terkenal.

“Kunci untuk membuatnya kelihatan semulajadi bagi brunettes adalah penempatan strategik,” kata colorist selebriti, George Papanikolas, yang bekerja dengan selebriti seperti Ana de Armas dan Hannah Davis Jeter. “Tidak seperti blondes yang memerlukan banyak sorotan di mana-mana, brunettes perlu memberi tumpuan beberapa kemunculan dalam tiga bingkai wajah utama, bahagian semula jadi, dan berakhir. “Bagi selebriti yang memakainya dengan baik, dia menunjukkan bintang seperti Sarah Jessica Parker dan Jessica Alba.

Papanikolas, yang lebih suka melihat watak, mengatakan bahawa dia suka menyelenggarakan sorotan yang super halus dan jarak di akar dan mahkota dan kemudian menambah kepingan kuat melalui pertengahan dan berakhir. “Jika brunettes terlalu kuat dengan sorotan di akar, ia boleh kelihatan terlalu kasar, aneh, dan bertarikh,” katanya memberi amaran, tetapi tip yang paling penting untuk memerangi tekanan yang anda letakkan pada rambut anda selepas mendapat sorotan, dia mencadangkan menggunakan topeng penghawa dingin seperti Biolage RAW Re-Hab Mask ($ 30; ulta.com) untuk membina semula dan menyuburkan helai.

Tetap bergulir untuk melihat beberapa contoh selebriti yang cantik untuk dibawa ke salon.

VIDEO: Percayalah Kami, Kami Mencuba Ia: Perm Permulaan Moden

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 32 = 40

map