Stylist Selebriti Ini Membuat Permata Gaya Perm Permata 2017

Tidak pernah kita fikir bahawa 2017 akan menjadi tahun yang permis membuat kemunculan semula, tetapi Justin Bieber betul. Jangan katakan tidak pernah. Gaya rambut ikonik dari ’80-an yang sama dengan ibu anda apabila dia membalikkan buku bayi anda-sudah kembali dan lebih baik daripada sebelumnya. Tiada siapa yang tahu ini lebih baik daripada selebriti gaya rambut selebriti Ashley Streicher, seorang wanita yang bekerja dengan bintang-bintang seperti Mandy Moore dan siapa yang kita yakin akan berkata akan berubah semuanya anda pernah tahu mengenai rawatan rambut.

Bersama saudara perempuannya Jenn dan Kristie, Ashley Streicher memiliki dan mengendalikan STRIIIKE, rambut, solek, dan studio alis di Beverly Hills, California. Ia berada di STRIIIKE bahawa dia telah membangunkan rawatan perm moden yang dipanggil The New Wave. Percuma dari thio dan ammonia, ia adalah versi pengeringan dan merosakkan perm permulaan yang lama, dan yang lebih penting, ia memberikan pelanggan jenis gelombang yang mudah dan tidak dapat dilupakan sehingga anda sentiasa mengetuk pada Instagram. Malah, jika anda mengikuti STRIIIKE di platform media sosial, ada kemungkinan anda telah melihat keajaiban rambut yang Gelombang Baru boleh membuat.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

Selepas menghabiskan masa untuk membantu pelanggannya belajar bagaimana untuk memeluk pengeringan udara dan tekstur semulajadi mereka, dia mula mencari “perm permen baru” yang memberikan gelombang kekal yang lebih semula jadi. “Kami mendapati bahawa majoriti pelanggan kami mahu memakai rambut mereka dengan gelombang semula jadi yang lebih mudah, tanpa perlu meluangkan masa mereka atau merosakkan kesan yang merosakkan alat haba,” jelasnya. Selepas menghadiri ekspos kecantikan, dia mendapati dan mengagak teknik dan penyelesaian baru yang boleh melakukannya.

“Ramai orang mempunyai tekstur yang cukup baik, tetapi ia tidak konsisten, atau mereka hanya mahu sedikit lebih banyak UMPH, jadi kami menyukai fakta bahawa Gelombang Baru memberikan tekstur, gelombang konsisten, dan badan kepada rambut, sehingga anda dapat dengan mudah mendapatkan yang dibatalkan gelombang gadis sejuk tanpa alat haba. “

Another AWESOME #ANewWave wavey natural beach #beforeafter making your summer ‘do THAT much easier #washandgo #STRIIIKEhair appointment now available at call or email #STRIIIKE for more info [email protected]

Pos yang dikongsi oleh STRIIIKE // [email protected] (@streichersisters) pada

BERKAITAN: 5 Punca Keguguran Rambut Secara Umum

Langkah pertama dalam rawatan, yang berharga kira-kira $ 450 dan mengambil masa dua jam untuk disiapkan, adalah membasuh rambut dengan syampu yang menjelaskan untuk membersihkan semua pembesaran dan untuk mendapatkannya dengan keadaan terbersih mungkin. Seterusnya, pembentuk pelbagai bendalir dibalut ke dalam rambut. “Kami membungkusnya mengikut kehendak anda, sama ada anda mahukan gelombang pantai yang lebih banyak, jumlah lebih banyak, kurang curl, dan sebagainya.”

Selepas itu, losyen melambai digunakan untuk setiap bekas dan meliputi semua rambut, dan ia duduk selama 20 hingga 30 minit. Selepas ia dibilas, para pembentuknya kering dan dinetralkan-yang duduk di atas rambut selama kira-kira lima minit. “Setelah itu dibersihkan, kami berehat setiap bekas dan memberikannya bilas yang baik. Rawatan itu dilakukan! Kami kemudian menindaklanjuti dengan cahaya yang melancarkan dan styler dan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk membiarkan rambut anda kering secara semula jadi dengan tekstur baru anda!”

Dan ingatlah watak Reese Witherspoon dalam Legally Blonde, Elle Woods, berkata mengenai perm dan mencuci rambut anda? Anda tidak boleh basah selama 48 jam.

Streicher mengatakan bahawa kebanyakannya semua orang boleh mengalaminya, kecuali mereka yang terlalu banyak diproses rambut, tetapi mereka mengesahkan sama ada atau tidak ia sesuai untuk anda melalui perundingan atau soal selidik e-mel.

Memberi anda tekstur California semulajadi untuk menghasilkan gelombang kekal #ANewWave. �� #beforeafter A non-thio rawatan baru amoniak untuk gelombang mencari semula jadi. #SUMMERmust (untuk bertanya sila hubungi [email protected]) atau hubungi pelantikan! #newperm #permanentwaves

Pos yang dikongsi oleh STRIIIKE // [email protected] (@streichersisters) pada

Seperti vintange perm, ia memberikan hasil yang berpanjangan. Anda akan mengalami tekstur selama enam hingga lapan bulan, tetapi dia mengatakan ia memudar ketika ia tumbuh, jadi anda tidak perlu bimbang tentang garis dermacation. Kedua-dua adik Streicher telah menjalani rawatan dan telah dipaparkan di laman Instagram jenama sebagai bukti. 

BERKAITAN: Warna Rambut Lucy Hale Akan Di Mana Mana Ini Kejatuhan

Dia mengesahkan bahawa dia telah melakukannya untuk pelanggan selebriti dan ia pasti menggerakkan beberapa buzz di salon. Dan sementara ada yang masih terkejut, dia mengatakan bahawa kebanyakannya hanya bersemangat untuk mengalami perubahan dalam tekstur, terutama pada musim panas. “Kami meletakkan mereka dengan selesa dengan menunjukkan mereka semua hebat sebelum dan selepas gambar-juga Jenn dan Kristie kedua-duanya telah melakukannya supaya mereka seperti iklan berjalan di STRIIIKE.”

Percayalah, selepas melihat terkejut, kami berdebat dengan serius mengenai tempahan penerbangan di seluruh negara.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map