Syampu Kering $ 16 ini mempunyai Senarai Tunggu 5,000 Orang

Saya telah menggunakan syampu kering serbuk Verb selama bertahun-tahun. Ia menyerap minyak duduk di atas kulit kepala saya dan menambah rangsangan jumlah kepada akar saya tanpa perasaan rambut saya bersalut. Satu-satunya aduan saya? Kerana itu serbuk, bukan formula penyemburan, ia mengambil sedikit masa untuk menggunakannya secara strategik tanpa mendapat semua baju saya. Walau bagaimanapun, akhirnya, Kata kerja datang melalui semburan syampu kering yang baru dan berubah-ubah. 

Saya bukan satu-satunya yang berkepentingan, sama ada. Sebelum semburan dilancarkan, 5,000 orang telah mendaftar pada senarai tunggu untuk menjadi yang pertama menjaringkan sebotol. 

RELATED: 8 Shampoos Kering Dadah yang Sebenarnya Berfungsi

Pelancaran sebenarnya termasuk dua versi yang berlainan: satu khusus dibuat untuk rambut yang lebih ringan atau berambut perang, dan yang lain dibuat untuk rambut gelap. Cahaya Syampu Kering mempunyai nada ungu samar-samar yang dimaksudkan untuk mengatasi warna brassy yang biasanya membentuk rambut yang telah dicelup atau dilunturkan. Walaupun ia menyerap minyak dalam rambut anda dan menambahkan kelantangan, ia juga membetulkan warna anda, dan apa yang anda perlu lakukan ialah menyemburkannya lapan hingga 10 inci dari kulit kepala anda. Sementara itu, The Dark Shampoo Gelap dibuat dengan cepat hilang dalam rambut gelap tanpa meninggalkan residu kapur di belakang. 

VIDEO: Kecantikan Sekolah: Messy Pony

Begitu formula $ 16 bernilai gembar-gembur? Saya akan katakan ya. Aroma yang segar dan ringan membuatkan anda berasa seperti anda hanya mencuci, tetapi ia tidak terlalu kuat. (Bau wangi telah diketahui membuat saya sakit secara fizikal, jadi anda perlu mengambil ulasan itu dengan serius.) Ia menjadikan rambut anda kelihatan dan berasa lebih bersihlari jari anda melalui itu, dan anda tidak akan berasa seperti mereka dilapisi dengan produk apabila anda selesai. Rasanya tidak berminyak dan kelihatan tidak kelihatan. 

Kepada 5,000 orang yang mendaftar pada senarai menunggu digital itu, saya bersama anda. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

92 − = 87

map