The Haircut That Works on Everyone

Potongan rambut for Everyone
Getty Images

Kakitangan InStyle

Jan 04, 2018 @ 12:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Alasan yang kita obsess dan skrol melalui Pinterest dan Instagram apabila mencari inspirasi untuk potongan rambut seterusnya adalah kerana satu-satunya cara untuk benar-benar mengetahui jika potongan tertentu berfungsi untuk bentuk wajah, tekstur rambut, dan gaya hidup anda melalui percubaan dan kesilapan.

Tetapi, ada satu pengecualian kepada peraturan bahawa potongan rambut tidak boleh menjadi satu-saiz-sesuai-semua: lob. Itulah sebabnya mengapa anda telah melihat begitu banyak celeb yang mendapat pemotongan bahu dalam beberapa tahun yang lalu, dan mengapa ia masih begitu popular. Tidak ada gaya lain yang boleh dikira untuk menjadi rata-rata bagi setiap bentuk wajah dan jenis rambut.

Jika anda akhirnya bersedia untuk mengambil terjun dan memberikan potongan percubaan, kami berpaling kepada ahli terapi rambut selebriti teratas untuk mengetahui tiga cara terbaik untuk memakai lob.

VIDEO: Kos Mendapatkan Rambut Anda Dicelup

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 5 = 10

map