The Most Iconic Angled Bob Haircuts of All Time

Angled Bobs
Getty Images

Victoria Moorhouse

07 Mac, 2018 @ 2:00 petang

Victoria Beckham boleh dikreditkan untuk membuat rambut potongan rambut berambut bob yang paling dicari pada tahun 2007, tetapi dia bukan orang pertama yang memakai gaya. Ia telah bermain sejak sebelum nenek anda dilahirkan, dan tidak seperti “Rachel” ia tidak menunjukkan tanda-tanda kepupusan.

Estetika yang tepat dari bumbung bumbung dan aliran mengalir, tetapi faktor penentu adalah panjangnya variasi. “Pemotongan itu adalah tidak berkesudahan apabila dilakukan dengan betul dan memberikan tirus pusingan comel di bahagian belakang untuk memamerkan garis leher dengan lebih panjang di hadapan untuk menonjolkan tulang pipi dan dagu,” kata Aaron Grenia, Pengasas IGK Hair Care. 

Biasanya, potong rambut mempunyai helai yang lebih panjang di bahagian depan, atau di sekeliling muka, dan lebih pendek di bahagian belakang, tetapi juga dapat dilihat bertukar.

Pada pertengahan pertengahan, pemotongan itu adalah mengenai perubahan dramatik panjang, yang memaparkan helai dagu-rumput di depan dan rambut sepertimana tengkuk leher di bahagian belakang. Hari ini, perbezaan panjang boleh jadi halus, hampir tidak dapat dikesan.

Berjalan (atau, kami rasa tatal) melalui sejarah bob dengan galeri ini yang paling ikonik kelihatan sepanjang masa.

VIDEO: Lauren Conrad Hanya Memotong Rambutnya Lebih Pendek

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 6 =

map