The Shadow Brunette Terbaik untuk Setiap Nada Kulit

Terbaik Brunette Shades Selena Gomez - Lead 2016
Kevin Mazur / WireImage

Erin Lukas

Jun 08, 2016 @ 6:00 petang

Rambut coklat adalah apa-apa tetapi membosankan. Sama ada anda akan pergi ke sebelah gelap untuk kali pertama, atau anda adalah si rambut coklat semulajadi yang mahu meningkatkan warna anda, terdapat banyak kemungkinan bayangan. Memilih untuk pergi gelap adalah langkah pertama, tetapi mencari naungan yang paling menyanjung untuk kulit anda boleh menjadi lebih sukar daripada keputusan untuk mengambil terjun dan menguji nada emas, coklat coklat, atau nada emas multidimensi, untuk menamakan beberapa. Itulah sebabnya kami berpaling kepada Nick Arrojo, pengasas Arrojo Studio di New York untuk mencipta panduan lengkap mengenai warna rambut si rambut terbaik untuk setiap nada kulit. Sebaik sahaja anda menikmati warna coklat baru anda, Arrojo menekankan pentingnya mengekalkan warna anda dengan menggunakan syampu dan perapi yang disesuaikan untuk rambut berwarna, dan merawat helai untuk rawatan mingguan seperti Arrojo Whipped Treatment ($ 26; arrojoproduct.com) untuk mengekalkan keghairahan.

Sekarang, yang mengatakan blondes lebih seronok? Teruskan menatal untuk mengetahui bayangan si rambut coklat terbaik untuk memuji nada kulit anda. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 + = 38

map