Trend Rambut Spring 2018 Yang Bekerja untuk Setiap Panjang

Kim Kardashian
Jerritt Clark / Getty Images

Erin Lukas

Mac 14, 2018 @ 12:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Hancurkan besi rata anda jika anda belum lagi kerana rambut lurus super tidak akan berada di mana-mana musim bunga ini. Trend Cher-inspired tahun lepas telah berkembang dan kini termasuk semua panjang dari borong dagu-rumput untuk serius panjang dan setiap potong di-antara.

Walaupun rambut lurus tidak pernah hilang sepenuhnya, ada penekanan pada gelombang pantai, yang telah hilang sejak beberapa tahun yang lalu. Sekarang, mungkin boomerang dari semua aksesori rambut 90-an yang membuat kemunculan semula, besi rata semakin terkenal 15 minit sebagai alat gaya musim semi 2018 yang mesti dimiliki.

“Gaya rambut berubah setiap dua hingga tiga tahun, dan kami mengitar semula rupa dari tahun ke tahun yang lalu,” katanya Mincho Pacheco, tuan pencipta rambut dan pewarna di James Joseph Salon. “Dalam tempoh tiga tahun yang lalu, kami telah melihat rupa dan trend yang sama untuk rambut seperti bayalage dan meletup, ombak pantai.”

“Tahun 90-an adalah trend dan mempengaruhi fesyen di landasan yang bermaksud rambut lurus kembali bersamanya,” tambah Jon Reyman, pengasas bersama Spoke & Weal Salons. “Gelombang terbenam yang berturap telah menjadi trend untuk beberapa musim dan rupa 90 yang licin ini memberikan fleksibiliti wanita dan cara yang mudah untuk bertukar rupa.” 

Kini lebih dari 20 tahun selepas rambut puncak lurus memuncak, Pacheco menyatakan bahawa kita melihat begitu banyak penampilan bebas-terbang sekarang kerana wanita merasa memerlukan perubahan, dan mereka mudah, elegan, dan dipoles. 

Jika anda ingin memakai trend, Reyman mengesyorkan agar rambut anda dipotong kering dan lurus supaya anda mempunyai panjang yang tepat dengan garis-garis yang kuat dan tajam. “Ia adalah kunci untuk memastikan anda mempunyai potongan rambut yang tajam untuk memakai rambut anda lurus dan lancar,” katanya. Ia juga penting untuk menggunakan pelindung haba sebelum mencapai apa-apa alat panas. 

Perlu visual trend? Permaidani merah tahun 2018 Oscars penuh dengan mereka. Bob asymmetrical Taraji P. Henson ke bahagian tengah dan lapisan tengah Nicole Kidman adalah hanya beberapa contoh bagaimana anda boleh memakai trend musim ini.

Tetap bergulir untuk melihat yang terbesar di Hollywood telah melabur dalam besi rata yang lebih berkuasa untuk musim bunga 2018.

VIDEO: Kos Mendapatkan Rambut Anda Dicelup

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − = 56

map