Trik ini menjadikan Ashley Benson Hair Look Way Thicker

Jawapan untuk mendapatkan rambut yang lebih tebal? Oleh kerana suplemen cenderung mengambil beberapa bulan untuk benar-benar menendang gear, silap mata untuk mendapatkan badan dan kenyang tanpa menunggu mungkin hanya satu set sambungan. 

Inilah yang menjadi gaya rambut selebriti Chad Wood untuk membuat penampilan musim panas Ashley Benson. 

VIDEO: Warna Rambut Shay Mitchell Adalah Kemas Kini Summer Perfect untuk Brunettes

Ia bukan rahsia bahawa sambungan tidak hanya untuk memanjangkan rambut anda. Tidak kira jenis (pita, klip masuk, keratin-terikat, dll), mereka boleh digunakan untuk segera membuat penampilan rambut yang lebih tebal, dan ia merupakan kaedah yang digunakan oleh stylists selama bertahun-tahun. 

Ashley Benson Thick Hair
ashleybenson / Instagram

BERKAITAN: Sofia Vergara Kini Mempunyai Bang Sempurna

Wood menjelaskan dalam keterangannya bahawa Pretty Little Liars bintang mahu “kurang berkecil hati” dan “lebih kenyang dengan panjang” pada musim panas ini, jadi dia memilih penyambungan klip peribadi yang menambah beberapa inci ke lob berlapisnya. 

Mahu set anda sendiri? Bercakap dengan stylist anda tentang jenama kegemaran mereka, bagaimana rutin penjagaan rambut anda akan berubah, dan pastikan untuk berunding dengan pro atau coloris anda untuk memastikan ia perlawanan yang sempurna untuk warna rambut anda. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − = 54

map