Trio Produk Kecantikan Anda Perlu Dapatkan Rambut Magical Blake Lively

Berikut adalah ayat yang anda mungkin pernah dengar (atau berkata) sebelum ini. Blake Lively mempunyai manik ajaib. Walaupun saya tidak mempunyai keinginan untuk berambut perang pada masa ini, saya mempunyai minat untuk mencuba gaya rambut Blake Lively yang mungkin. 

Dia bukan sahaja ache gelombang berantakan (tidak pernah saya mahukan fly-aways lebih dalam hidup saya), tetapi dia juga melemparkan neraka dari ekor kuda dan balerina. Dan kemudian gelombang ’70s dari hari yang lain? Unreal. 

Satu-satunya perkara yang perlu dilakukan ialah trek ke arah stylistnya, jenius Rod Ortega, dan bertanya kepadanya tentang bagaimana dia mencipta karya-karya ini. Apa yang dia katakan saya begitu mendebarkan jika anda seorang yang terperangkap dengan banyak botol produk gaya di rak mandi anda. Jujur, saya terkejut.

Saya tidak besar pada produk sejauh banyak produk. Saya tidak fikir ia perlu, “katanya kepada saya.

Dia juga menambah bahawa dia mahu melihat rambut bergerak dan mahu ia dapat disentuh, iaitu bagaimana rambut Blake kelihatan, sejauh yang saya bimbangkan, dia mendapat yang dilindungi. 

Jessie Spano penuh

Foto yang disiarkan oleh Blake Lively (@blakelively) pada

“Anda mahu dapat mengendalikan jari anda, flipnya, flip ke sisi,” katanya kepada saya. “… Saya suka dengan lebih mudah, saya fikir itu cantik.” 

Walau bagaimanapun, dia memberitahu saya bahawa ada tiga orang yang dia bersumpah, beberapa yang telah membantu dia membuat beberapa tampalan rahang Blake baru-baru ini. Ramai yang kelihatan telah dilakukan pada hari yang sama juga. 

L’Oreal Paris Elnett Hairspray ($ 11; target.com)

Rod hanya memaparkan produk ini pada Instagramnya, dan dari segi penyembur rambut, ia adalah klasik. Beliau berkata kerana ia fleksibel, dia boleh melakukan ekor kuda anggun, tetapi kemudian dia juga boleh menyikatnya. Katanya dia juga menggunakannya untuk mengamankan tongkat sihirnya yang terkenal. 

Blake Lively Hair - Embed 1
J. Countess / Getty

L’Oreal Paris Nutri-Gloss Luminous Glossing Shine ($ 6; walmart.com)

Satu lagi yang harus dimiliki oleh Rod? Minyak kepada produk terhadap hujung berpecah. Dia berkata dia juga ingin melihat dengan jenis produk ini, memohon dari pertengahan hingga hujung pada jarak lengan. Satu lagi bonus? Rod memberitahu kami bahawa dia boleh membantu melegakan apabila anda bergaya. 

BERKAITAN: Transformasi Kecantikan Blake Lively

T3 Styling Styling Wand ($ 270; anthropologie.com)

OK, saya minta maaf saya terus menyebutnya ‘keriting 70-an, tetapi ia agak sukar untuk tidak. Ternyata, ini satu lagi rahsia Rod di sebalik rupa itu … dan banyak lagi momen rambut Blake. Anda tahu bahawa masa The Shallows saat Blake dilihat mengenakan pakaian Jenny Packham kuning (dia membandingkannya dengan Kecantikan dan Belle’s Beast) dan gelombang yang ditolak? Rod mengatakan dia mencipta rambut dengan besi setong besar. Untuk itu pakaian berjalur Elie Saab yang dipakai dengan gelombang Hollywood Lama? Dia merangkul tong sederhana. Jelas, ia serba boleh. 

Dia juga memberitahu saya bahawa untuk orang yang benar-benar menyukai penampilannya, pelaburan yang sangat baik adalah kunci. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map