Vanessa Hudgens Kini Mempunyai Bangsa yang Sempurna

Jika Vanessa Hudgens yakin untuk memotong bob, dengarlah. Dia akan menghantar awak ke salon sekali lagi. Pelakon itu sekarang adalah pemilik beberapa bangsat yang paling keren yang pernah kita lihat. 

Ternyata membuat debutnya pada selebriti gaya rambut selebriti Chad Wood’s Instagram, di mana ia menyiarkan gambar lob bertekstur Hudgens yang tebal dan baru tebal, pinggang piecey untuk dipadankan. Walaupun kami telah melihat Hudgens memakai gaya yang dipotongnya dalam gelombang sebelum ini, penambahan pita itu benar-benar mengubah pandangan potongannya. 

BERKAITAN: Makeup Little Pony Saya Boleh Lebih Baik Daripada Makeup Unik

tk
chadwoodhair / Instagram

Kami tidak pasti sama ada mereka hanya mencetuskan klip video atau tidak, tetapi jika Hudgens membuat komitmen untuk merapatkan kerangka yang diperlukan, kami akan mengatakan ia adalah keputusan yang kukuh. 

VIDEO: Sememangnya Akan Datang-tetapi Mereka Mendapatkan Makeover Moden.

Perlu bukti lebih lanjut bagaimana bangs boleh mengubah segala-galanya? Tatal melalui ini sebelum dan selepas galeri bangs menampilkan selebriti kegemaran anda seperti Kim Kardashian West, Emilia Clarke, dan banyak lagi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 18 = 22

map