Warna rambut baru Lucy Hale akan menjadi di mana-mana musim sejuk ini

Sebelum anda melakukan komitmen kepada warna rambut Eye Tiger, Internet akan menjadi sesuatu yang menakutkan, sila alihkan perhatian anda kepada Lucy Hale. Ini ramalan yang berani, tetapi kami fikir Pretty Little Liars Alum mungkin mempunyai apa yang boleh dianggap sebagai warna rambut yang paling hangat pada musim sejuk ini. Dan memberikan sejarah pewarna rambutnya, yang seharusnya mengejutkan tiada siapa. 

Beberapa minggu yang lalu, Lucy kembali “menjalani kehidupan berambut perang,” terima kasih kepada warna kulit geniusnya Kristin Ess, seorang pro yang juga bekerja dengan selebriti seperti Jenna Dewan-Tatum dan Lauren Conrad.

Lucy Hale Hair Transformation - Embed
kristin_ess / Instagram

Tetapi seolah-olah Lucy mengambil berambutnya yang berlebihan sedikit lebih gelap, dan Ess memberikan warna tanda tangannya sendiri, “Kejatuhan Blended.” Ia kelihatan seperti dia mengambil akar Lucy sedikit lebih gelap, mencipta ombre lembut, musim gugur. 

Yep, terdengar seperti sesuatu yang anda akan memesan di Starbucks, tetapi sekali lagi, banyak trend warna rambut. Labu rempah cincin loceng? Dia menamai gambar itu, “Hai, bolehkah saya menyalahkan Kejatuhan kecil, tidak ada cambuk?” 

BERKAITAN: Jessica Chastain kelihatan betul-betul berbeza dengan si rambut coklat

Kenapa, ya, Kristin. Ya awak boleh. Tetapi adakah anda juga boleh memberitahu kami proses di sebalik rupa baru Lucy? Kita perlu mengeja ini kepada pewarna. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 8 =

map