Warna Rambut Icy ini Tidak Boleh Lebih Lebih Baik untuk Musim Sejuk

TK
Dimitrios Kambouris / Getty Images; Gregg DeGuire / Getty Images

Victoria Moorhouse

Nov 03, 2017 @ 1:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Menambahkan karamel kaya, madu, dan bahkan nada gelembung ke rambut anda diberikan apabila tanda PSL kembali ke Starbucks. Tetapi semakin hangat dengan rupa kecantikan anda bukan satu-satunya pilihan yang sesuai untuk jatuh. Kenapa tidak mengambil isyarat dari suhu jatuh dan membawa sejuk ke warna rambut anda?

Tidak semestinya kita mengatakan bahawa blonde platinum adalah trend baru untuk jatuh, atau trend baru secara umum untuk perkara itu. Tetapi beralih kepada warna nada yang pucat, sejuk dengan kehangatan minimum adalah pilihan yang tidak dijangka yang berpotensi untuk benar-benar mentakrifkan semula gaya anda musim ini dengan getaran yang bergaya lagi tanpa tenaga. “Hanya kerana ia musim sejuk tidak bermakna anda perlu pergi gelap,” mengesahkan penganjur colorist George Papanikolas. “Ia memberikan kelebihan moden kepada berambut perang, dan pasang dengan baik dengan almari pakaian musim sejuk yang gelap.”

Untuk mendapatkannya, ini sangat bergantung pada warna rambut semasa anda. Sekiranya anda sudah berambut perang madu, Papanikolas mengatakan bahawa ia boleh mengambil masa kira-kira 1-2 sesi petikan berat di luar beberapa bulan. Kemudian, toner pastel ungu ditambahkan supaya ia meneutralkan nada hangat.

Sekiranya anda mempunyai rambut yang gelap, ia mungkin mengambil beberapa sesi penonjolan, dan dia mencatatkan ia mungkin tidak mungkin. Warna rambut bermula dari peringkat 1 (rambut hitam) hingga level 10 (rambut berambut perang pucat), tetapi hanya dengan selamat boleh berjalan sekitar 7-8 warna lebih ringan. Memaksa ia melampaui itu boleh menyebabkan kerosakan, kekeringan, dan pecahnya. ” Jika anda tidak menyerlahkan, dia berkata satu lagi pilihan adalah untuk memutihkan rambut anda dan kemudian nada. Ini akan membawa anda hasil lebih cepat, tetapi ia juga boleh merosakkan rambut anda.

Selepas anda sampai ke teduhan peringkat Karlie Kloss, anda perlu melakukan pembaikan. Papanikolas mencadangkan syampu violet, seperti Matrix Brass Off Shampoo ($ 9; jcpenny.com) untuk memastikan nada diperiksa, dan menambah dalam topeng penghidratan dan penyaman udara atau rawatan mingguan. Merangkul ratu ais dalaman anda dan tatal ke galeri selebriti yang membuat kepala bertukar dengan helai berambut perang dan platinum yang sejuk.

VIDEO: 5 Item Setiap Gal di Jalankan Harus Ada di dalam PurseNya

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map