Yep, Jaden Smith Mendapat Mahkota Bunganya Pada Masa Ini Terlalu

Tidak ada yang mengatakan Coachella seperti mahkota bunga dan kancing, kan ?! Nah, ternyata lelaki juga merangkul staples kecantikan ini. Kes keutamaan: Brooklyn Beckham memamerkan kepingan kecilnya dalam foto Instagram hitam-putih yang sedang mengumpul beberapa komen terpolarisasi.

BERKAITAN: Semua orang memakai Bandanas di Coachella 2016-Berikut adalah Alasan Praktikal Mengapa

Foto yang disiarkan oleh BB (@brooklynbeckham) pada

Dan Jaden Smith dikesan memakai mahkota bunga yang akan memberi banyak selebriti wanita di Coachella untuk wang mereka. Ya, walaupun awak Vanessa!

Sesetengah pemeriksaan coachella untuk lelaki! #fashion #fashionformen #styleblog #fashionblogger #menswear #inspiration #outfit #style #fashionoutfit #classy #casual #luxury #fashioninspiration #mensinspiration #stylefashion #lookbookformen #outfits #fashionstyle #fashionlooks #streetstyle #styleguide #streetwear #streetfashion #celebstyle #mensstyle #menstreetfashion #mensfashion #jadensmith #coachella #springfashion

Foto yang disiarkan oleh F A S H I O N (@fashionbloggerbella) pada

Sepertinya setiap orang mempunyai banyak keseronokan di Indio, dan kami tidak sabar untuk melihat apa yang akan berlaku pada hujung minggu kedua Coachella. Sekiranya sejarah mengulanginya, ia akan menjadi banyak pemeriksaan rambut. 

Dan ya, Jaden dan Brooklyn, kami akan terus berjaga-jaga pada anda berdua.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 3 = 6

map