Perasa Sihat Adakah Ada-Berikut adalah Resipi

Jika anda percaya bahawa sayur-sayuran memerlukan mencelupkan, salad tidak lengkap tanpa berpakaian, dan roti telanjang tanpa penyebaran, maka kami mempunyai bumbu yang sempurna untuk anda. Basil Yogurt Berpakaian dari Buku masak Naked ($ 14; amazon.com), koleksi resipi yang baru dikeluarkan oleh blogger makanan Tess Ward, sangat sesuai untuk mengasyikkan piring kotor, merapikan pita, dan menggelegak di atas mangkuk hijau sayur-sayuran. Selain membekalkan warna yang cantik dan banyak rasa, bahan-bahan yang penuh dengan manfaat kesihatan: cuka sari apel membersihkan kulit dan meningkatkan tenaga, membantu yogurt probiotik dalam pencernaan, dan bawang putih mengandungi sifat-sifat perubatan.

Buku masak Naked bergerak jauh dari makanan yang diproses dan halus, diet tidak realistik, dan rezim fad, bukannya memakan makanan dalam bentuk yang lebih telanjang, “tulis Ward. Buat pakaian anda sendiri dengan menggunakan resipi di bawah.

BERKAITAN: Bahan Yang Tidak Diharapkan Yang Anda Perlu Latte Anda

Basil Yogurt Dressing

Membuat 1 cawan

Bahan-bahan

1 1/2 sudu yogurt probiotik polos
4 sudu besar daun basil, cincang
4 sudu besar minyak zaitun dara tambahan
2 sudu besar cuka epal cider
2 ulas bawang putih, rebus ke dalam pulpa
Garam laut dan lada hitam segar

BERKAITAN: Katakanlah Hello Summer dengan Koktel 3-Bahan ini

Arah

1. Campurkan semua bahan bersama dalam mangkuk kecil.

2. Masukkan garam dan lada secukup rasa. 

Dicetak semula dengan kebenaran daripada Buku masak Naked, oleh Tess Ward, hakcipta 2015. Diterbitkan di Amerika Syarikat oleh Ten Speed ​​Press, sebuah cetakan dari Penguin Random House LLC.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map