10 daripada Julie Andrews’s Moment Fesyen Paling Ikon dalam Kehormat Ulang Tahun ke-81

A close up of Julie Andrews
Mondadori melalui Getty Images

Anna Hecht

01 Okt 2015 @ 6:30 pagi

Selama bertahun-tahun, Julie Andrews menyanyikan senyuman ke wajah kami dan bertindak ke dalam hati kami. Hari ini, penyanyi lagu Inggeris berumur 81 tahun, satu peristiwa penting untuk Andrews, yang kehidupannya dan kerjaya yang luar biasa pasti bernilai dirayakan. Congrats, Julie!

Paling terkenal kerana peranan beliau dalam Bunyi muzik (1965) dan Mary Poppins (1964), Andrews telah diiktiraf untuk kerjaya ikoninya dalam bentuk Anugerah Akademi, anugerah BAFTA, lima Golden Globes, tiga Grammys, dua Emmys, dan Anugerah Pelakon Skrin Anugerah Pencapaian Kehidupan. Dan, dalam menambah senarai panjang pencapaian kerjaya, kini kini secara rasmi telah diumumkan bahawa pelakon berusia 81 tahun itu bersedia untuk kembali kepadanya Ibu Adil saya akar di atas pentas-hanya kali ini, Andrews memberi kepakarannya untuk pengeluaran 2016 sebagai pengarah.

Satu lagi klasiknya mendapat rawatan reboot, dengan Emily Blunt menetapkan untuk mengambil alih peranan titular dalam Pulangan Mary Poppins. Tetapi jangan takut, peminat Julie Andrews, pelakon legenda itu memberi Blunt rahmatnya untuk meneruskan tradisi Mary Poppins. Selain itu, filem ini turut membintangi Lin-Manuel Miranda, jadi kami rasa ia tidak akan mengecewakan. 

BERKAITAN: EmpayarMusim Terbesar 2 Moments Fesyen

Dengan pengalaman berpuluh-puluh tahun di bawah tali pinggangnya, kami dapat meneruskan kerjaya ikonik Andrews dengan mudah. Tetapi, kami tidak dapat menyebutkan banyak detik-detik fesyen yang tidak dapat diingati dari filem dan peranan teaternya. Dari ensembles prim yang dipakai Bunyi muzik dan pilihan almari pakaian yang diilhamkan oleh Victoria dalam Mary Poppins, kepada pakaian kerjanya dalam The Princess Diaries, tatal untuk melihat pakaian terbaik Andrews selama bertahun-tahun.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 63 = 68

map