10 Pakaian Musim Panas yang Diilhamkan untuk Berpakaian

Inspirasi Selebriti Work Outfits link=
AKM-GSI, hormat (4)

Andrea Cheng

Jun 04, 2014 @ 10:02 pagi

Dengan ketibaan musim panas datang memanjat temps dan hari-tepu matahari-dan masa yang semakin sukar menyusun pakaian mesra pejabat yang boleh berdiri untuk panas terik. Workwear biasanya menyeru ke bawah butang butang kekunci dan silinder yang berstruktur, yang tidak membantu dalam menyekat keadaan. Namun, pengunduran peraturan gaya pejabat tradisional secara keseluruhannya berpotensi menyeberang ke wilayah yang tidak sesuai.

Apa yang dilakukan oleh golongan muda profesional? Kami berpaling kepada bintang-bintang, yang sentiasa tahu bagaimana untuk melihat keren di atas dan di luar permaidani merah. Sekiranya anda mempunyai persekitaran kerja yang lebih santai, salin Reese Witherspoon dan pasangkan baju chambray (kain bernafas adalah tambah dalam cuaca panas) dengan skirt pensil denim ringan (warna gelap cenderung menarik dan mengekalkan haba).

Kami melakukan semua kerja untuk anda-kedai 10 pakaian bergaya yang diilhami selebriti untuk dipakai untuk masa-masa yang sangat panas di hadapan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map