10 Sebab Wanita Ulang Tahun Lauren Conrad Akan Buat Ibu Terbaik

Lauren Conrad Will Make a Great Mom - LEAD
laurenconrad / Instagram

Isabel Jones

01 Feb, 2017 @ 6:45 pagi

Bagi kita yang membesar dengan L.C. pada masa-masa awal TV realiti, sukar untuk mempercayai bahawa orang asli SoCal adalah orang dewasa bonafide. Malah, Lauren Conrad (yang meraikan ulang tahunnya hari ini) tidak lagi menjadi remaja yang bercita-cita tinggi-dan pada usia 31 tahun, dia seorang pakar gaya hidup, seorang tuan Instagram, dan seorang ibu yang akan menjadi.

Conrad, isteri kepada William Tell sejak 2014, bermula pada permulaan yang menarik tahun ini ketika dia mengumumkan kehamilannya di Instagram. “Selamat tahun Baru! Saya mempunyai perasaan 2017 akan menjadi tahun yang terbaik … ” Bukit alum disebut gambar sonogram.

Selamat tahun Baru! Saya mempunyai perasaan 2017 akan menjadi tahun yang terbaik lagi…

Foto yang disiarkan oleh Lauren Conrad (@laurenconrad) pada

Imajinasi kami telah melangkaui perjalanan Conrad melalui ibu dan kami benar-benar tidak sabar menunggu gambar Insta Baby Tell untuk menyumbat umpan kami.

VIDEO: Perbincangan Kecantikan dengan Lauren Conrad

 

Dari apa yang kita lihat, L.C. mempunyai semua pekerjaan seorang ibu bapa yang luar biasa: Di hadapan, cari sebab-sebab mengapa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − = 43

map