10 Tahun Ulang Tahun Girl Octavia Spencer Merupakan Ratu Monochrome Ratu Merah

Octavia Spencer Monochrome LEAD
Getty Images (3)

Olivia Bahou

25 Mei, 2017 @ 7:45 pagi

Octavia Spencer telah memenangi banyak anugerah untuk lakonannya, tetapi kami ingin memberikannya trofi untuk sesuatu yang lain: gaya permaidani merahnya yang berani. Sebelum Kardashian-Jenners dikenali kerana berpakaian monochromatic mereka, Bantuan ini bintang membuat tandatangannya kelihatan warna pepejal yang berani.

Sama ada dia melepaskan puteri puteri Disney dalam gaun berwarna biru muda, berani berbuat kuning di kepala kepala yang ruched, atau menghidupkan panas dalam pakaian merah tebal daripada permaidani itu sendiri, pemenang Anugerah Akademi ini tidak pernah bersinar dari warna. Jadi apa rahsia dia untuk memastikan setiap petualangan ini kelihatan pada senarai berpakaian terbaik? Pastikan ia mudah dengan aksesori sama ada padanan dengan pakaian atau dalam nada neutral, seperti krim atau metalik.

VIDEO: Kelihatan Monochrome Terbaik Queen Elizabeth

Memasang rupa dengan baik updo klasik atau keriting sederhana dan melekat pada satu perhiasan pernyataan (hello, anting-anting drop berlian), Spencer menyerang campuran sempurna berani dan klasik. Dengan agenda yang tidak berbelah bahagi dan formula mudah, dia berjaya mengubah permaidani merah menjadi seni.

Sudah tentu, pemenang Golden Globe mempunyai banyak sebab untuk memukul permaidani. Selepas memenangi pelbagai kemenangan pada tahun 2012 untuk peranannya sebagai Minny Jackson Bantuan ini, pelakon itu mempunyai bahagian penting dalam Pemberontak, Penjual salji, dan siri TV Ibu. Pada tahun lalu, Spencer kembali ke skrin besar di Berbakat, The Shack, Angka Tersembunyi, dan Ascendant, filem terakhir Divergent francais.

Untuk menghormati ulang tahun ke-47 beliau, menyertai kami untuk melihat kembali penampilan permaidani merah yang paling baik dan paling terang. Selamat hari jadi, Octavia!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 − 33 =

map