12 Perkara yang Tahu Tentang Gaya Baru kami Crush, Alanna Arrington

Alanna Arrington
Pierguido Grassano / Blaublut-Edition.com

Samantha Simon

Jul 13, 2017 @ 9:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Jika anda tidak biasa dengan Alanna Arrington, anda akan menjadi. Sejak membuat kemunculan landasan pacu pada Kejatuhan 2016, bekas pemain bola keranjang sekolah tinggi telah menjadi perlawanan di pertunjukan fesyen terbesar di seluruh dunia. Dia berjalan untuk pereka seperti Chanel, Tommy Hilfiger, dan Altuzarra, selain mendarat di dalam acara Fesyen Rahsia Victoria tahun lalu. Baru-baru ini, model berusia 18 tahun itu membintangi kempen Spring 2017 Stella McCartney-dan dia tidak menunjukkan tanda-tanda perlahan akan segera.

Sudah jelas bahawa kerjaya Arrington berada di landasan yang cepat, dan ketika kita suka menonton benang pereka rocknya di landasan pacu, dia juga menangkap perhatian kita semasa downtimenya. Sama ada dia berjalan di sekitar jalan-jalan di Paris antara pertunjukan fesyen atau berkongsi selfies di Instagram, gayanya sentiasa berubah-ubah – tetapi untuk Arrington, itu tidak disengajakan. “Saya tidak begitu girly, dan saya tidak memakai apa-apa,” katanya InStyle untuk isu Ogos kami.

Menetapkan fesyen yang bijak seolah-olah datang secara semula jadi kepada Arrington, tetapi yang menangkap gaya dia mata? “Saya benar-benar diilhamkan oleh mana-mana gadis yang berpakaian dengan cara yang sopan,” katanya. Tatal ke bawah untuk 12 perkara untuk mengetahui mengenai gaya terbaru kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 1

map