13 Times Sofia Boutella Telah Muse Style Kami Musim Panas ini

Sofia Boutella
COOLMedia / NurPhoto / Getty

Samantha Simon

27 Jul, 2017 @ 6:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Tidak ada keraguan mengenainya: Summer 2017 secara rasmi dimiliki Sofia Boutella. Dia berada di radar kami sejak peranannya pada tahun 2015 Kingsmen: Perkhidmatan Rahsia, tetapi dalam beberapa bulan yang lalu, bintang berusia 35 tahun telah mengambil permainan fesyennya ke tahap yang baru.

Semasa mempromosikan thrillernya The Mummy pada bulan Mei dan Jun, Boutella memukul karpet merah yang banyak dengan bersama bintang Tom Cruise. Terima kasih kepada gaun dramatik oleh Valentino, Prada, dan Miu Miu, dia menyampaikan satu perhentian menanti. Semasa lawatan akhbar global, Boutella dengan cepat menegaskan dirinya sebagai bintang gaya yang sengaja menonton-dan memandangkan hakikat bahawa dia bekerja dengan stylist selebriti Karla Welch (yang kliennya termasuk Lorde, Olivia Wilde, dan Karlie Kloss), pertaruhan yang aman untuk menangnya coretan tidak akan berakhir tidak lama lagi.

Dengan filem terbarunya, Blonde Atom, memukul bioskop hari ini, Boutella telah melangkah lebih banyak daripada sebelumnya-dan kita tidak dapat mencukupi penampilannya yang glamor. Tatal ke bawah untuk melihat 13 pakaian terkini yang memberi inspirasi kepada kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 6 =

map