14 Kali Putera George melemparkan Tantrum Kerana Kehidupan Diraja Keras, Anda Guys

Putera George of Cambridge
Max Mumby / Indigo / Getty

Olivia Bahou

22 Jul, 2018 @ 9:00 pagi

Jangan tertipu oleh pesawat peribadi dan permata mewah – menjadi raja tidak semudah yang anda fikirkan. Anda perlu sentiasa berjumpa dengan orang baru, berjabat tangan, dan menerima hadiah yang banyak, semuanya boleh melecehkan emosi untuk pemain berusia 5 tahun.

Anda lihat, yang ketiga dalam barisan takhta bukanlah pekerjaan yang dipinjam oleh Prince George. Apabila dia mendapat 10 jam tidur yang baik dan tidak terlepas episod baru Fireman Sam, dia suka memenuhi tugas dirajanya. Tetapi ketika Trooping the Color mengganggu naptime, kanak-kanak itu tidak kebal melemparkan dirinya sebuah kasihan pihak-dan memalukan ibu bapanya Prince William dan Kate Middleton dalam proses.

VIDEO: Ramai Ramai Adorable of Prince George

Kecenderungannya yang menenangkan juga membuatnya pulang dari penglibatan diraja, termasuk perjalanan ibu dan ayah ke India dan Bhutan pada tahun 2016. “George terlalu nakal,” kata Kate ketika ditanya mengapa putera kecil itu tidak menyertai mereka. “Dia akan berlari ke seluruh tempat. Keesokan harinya kami datang, kami pasti akan membawa mereka.”

Nasib baik, pipi montelnya yang menggemaskan menjadikannya sukar untuk kekal marah di kerajaan kecil selama ini. Tetapi dengan adik beradik yang lain dalam keluarga, kami mempunyai perasaan ini tidak akan berhenti pada bila-bila masa. Terus menatal selama empat belas kali putera itu melemparkan senyuman di tempat yang sangat awam-kerana ia adalah pesta dan dia boleh menangis jika dia mahu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map