15 Jaw-Dropping kelihatan dari Victoria’s Secret Fashion Show After-Party

Victoria Secret After Party - LEAD
Marc Piasecki / WireImage; Michael Stewart / FilmMagic; Marc Piasecki / WireImage

Isabel Jones

01 Disember 2016 @ 4:15 petang

Selepas merobohkan landasan pacu di Pameran Fesyen Rahsia Victoria tahunan, para Malaikat memotong longgar di Le Grand Palais pada petang Rabu untuk parti yang amat diperlukan selepasnya.

Kelihatan pihak-malaikat siap-siap tidak mengecewakan. Sudah tentu, perhimpunan model teratas di dunia – jadi tahap yang hebat tidak sepatutnya menangkap kami. Segar dari landasan, bulan-bulan kerja keras para malaikat terbayar. Dari kepala hingga ke kaki, para wanita tidak melihat apa-apa yang luar biasa.

Antara acara utama: Bella dan Gigi Hadid menarik akta kakak, bergelimpangan dalam perak dan emas; Jasmine Tookes terkejut dalam enjin api merah; dan Kendall Jenner memberi kami rasa glam Hollywood lama dalam gaun sutra.

Untuk lebih banyak ensemble selepas malaikat, tatal melalui koleksi di bawah ini-dan jika anda mencari inspeksi pakaian Tahun Baru, jangan lagi melihat.

VIDEO: 15 Tidak dapat dilupakan dari Fashion Fesyen Victoria’s Secret 2012

Pastikan untuk menangkap Pameran Fesyen Rahsia Victoria yang disiarkan Isnin, 5 Disember pukul 10 pagi. di CBS.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 − = 47

map