15 Kali Riley Keough Telah Sepenuhnya Menghancurkan Karpet Merah

TK
Taylor Hill / FilmMagic

Samantha Simon

Jun 09, 2017 @ 3:45 petang

Bagi Riley Keough, membuat kenyataan fesyen tidak sengaja; ia adalah satu cara hidup. Pelakon berusia 28 tahun itu yang filem barunya, Ia Datang Pada Malam, hits teater hari ini-tidak pernah menjauh dari pilihan berani atau bersalah. Dan akhir-akhir ini, kami telah mengambil perhatian lebih dari sebelumnya. Daripada jubah dan rantai untuk ruffles dan renda, Keough telah memakai semuanya. Walaupun dia paling sering memilih nombor Louis Vuitton yang kuat, beberapa karpet merah baru-baru ini juga termasuk reka bentuk oleh Chanel, Coach, dan Dolce & Gabbana. Dia juga dilahirkan di dalam The Row dan Gucci. Anda tahu, hanya untuk langkah yang baik.

Sudah jelas bahawa Keough membunuhnya di atas permaidani-dan sebenarnya, ia tidak sepatutnya mengejutkan. Lagipun, dia adalah anak perempuan Lisa Marie Presley (dan cucu Elvis), jadi selamat untuk mengatakan bahawa mentaliti fesyen ke depan berjalan di dalam keluarganya. Di sini, kami telah melengkapkan beberapa pakaiannya yang paling menarik sehingga kini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − 64 =

map