15 Perkara Yang Tahu Mengenai Crush Gaya Kita, Kiernan Shipka

Gaya Crush Kiernan Shipka - LEAD
Robo / Splash News; Jordan Strauss / Invision; Katie Jones / REX

Samantha Simon

Jul 28, 2016 @ 7:30 petang

Sejak berusia enam tahun, Kiernan Shipka menjadi tumpuan. Bintang itu dibesarkan di hadapan mata kita pada skrin sebagai Sally Draper yang muram dan pantas menggunakan AMC Lelaki Mad, dan kini sembilan tahun selepas Shipka sulungnya yang berusia 16 tahun mencatatkan alur retro drama itu dengan membentuk estetika peribadinya. “Berada di acara itu membolehkan saya mencari gaya saya sendiri dan menyatakannya dengan cara yang besar, berani,” katanya InStyle apabila kami bercakap dengannya untuk isu Ogos kami. “Saya tidak terlalu berfikir tentang fesyen ketika saya mula Lelaki Mad, secara jujurnya. Saya hanya enam! Tetapi apabila saya mula pergi ke kelengkapan dan didedahkan dengan pakaian, ia adalah pembukaan mata dari titik ke hadapan. “

Kerana karier Shipka telah berkembang, begitu juga almari pakaiannya. “Saya pasti akan menggambarkan pandangan saya sebagai sesuatu yang sentiasa berubah,” katanya. “Perkara utama saya dengan gaya hanya untuk bersenang-senang dengannya, dan saya cukup santai.” Dari permaidani merahnya kelihatan ke gaya jalanannya, pilihan yang tidak dijangka oleh Shipka pastinya mendapat perhatian kami selama ini-dan dia merancang untuk jaga kami di jari kaki kami. “Saya hampir tidak pernah mengatakan tidak pernah mengenai fesyen,” katanya. Tatal ke bawah untuk 15 perkara yang kami pelajari mengenai gaya Shipka.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 12 = 19

map