15 Selebriti yang Bakat Muzik Tersembunyi Akan Mengejutkan Anda

Selebriti Playing Instruments - NEW LEAD
Donato Sardella / Getty; Barry King / Getty; Jason LaVeris / FilmMagic

Isabel Jones

25 Jan, 2017 @ 1:00 petang

Channing Tatum adalah seorang lelaki yang boleh melakukan apa sahaja. Maksud saya, kita sudah tahu bahawa dia sangat berbakat, tetapi pemacunya untuk penambahbaikan berterusan sangat menginspirasi. Pelakon baru-baru ini membuktikan kemahiran pianonya di Instagram-dia baru bermula tahun ini, tetapi kita mesti katakan, dia sudah cukup cantik?

Untuk menghormati komitmen Tatum untuk kecemerlangan dalam pelbagai seni pertunjukan (pada dasarnya lelaki J.Lo), kami telah membulatkan pelakon lain yang telah membuktikan diri mereka cenderung muzik – sesetengah daripada mereka telah mengeluarkan album!

Selebriti yang dinamik ini mempunyai pemahaman yang luas mengenai industri hiburan dan kami benar-benar berharap mereka dapat membawa bakat muzik mereka ke skrin perak. Kami berfikir Persimpangan semula remake Ryan Gosling, Maya Rudolph, dan Halle Berry …? Ia adalah kotak pejabat emas dan anda tahu.

VIDEO: Channing Tatum dan Moments Cutest Pasangan Jenna Dewan

 

Tatal ke bawah untuk menyemak bakat tersembunyi ini 15 bintang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 + = 31

map