16 Perkara Kegemaran Selena Gomez

tk
Phil Poynter / Serlin Associates

Samantha Simon

11 Ogos 2017 @ 9:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Di mana sahaja dia pergi, semua mata adalah pada Selena Gomez. Sepanjang dekadnya yang menjadi tumpuan, bintang berusia 25 tahun itu telah beralih dari Disney darling ke powerhouse-dan dia menyiapkan 124 juta pengikut Instagram dalam prosesnya. Dengan hitsnya semasa “Fetish” dan “Bad Liar” yang mengatasi carta, serta musim kedua pertunjukan Netflix 13 Alasan Mengapa dalam pengeluaran, tidak ada keraguan bahawa kerjaya Gomez berada pada tahap yang tinggi-dan, tentu saja, yang sama dapat dikatakan untuk permainan fesyennya.

Sama ada InStyleBintang penutup bulan September memukul permaidani merah dalam gaun dramatik atau melangkah keluar dalam gaun slip seksi untuk malam hari dengan The Weeknd, Gomez tidak pernah gagal menyampaikan pemeriksaan gaya utama. Dan dengan kerjasama Coach yang baru diturunkannya menjatuhkan pada 1 September, bintang itu menjadikannya mudah bagi Selenators ’round the globe untuk melihatnya.

VIDEO: Di belakang Cover dengan Selena Gomez

Tetapi ada lagi gaya Gomez yang sempurna daripada hanya almari pakaiannya, dan itulah sebabnya kami bertanya kepada bintang penutup September untuk bermain kegemaran di seluruh papan, menyentuh segala-galanya dari restoran dan hotel ke buku dan rancangan TV. Tatal ke bawah untuk memilih atasnya.

Untuk lebih banyak cerita seperti ini, ambil InStyle‘s Isu September, di gerai surat khabar dan boleh dimuat turun digital pada 11 Ogos.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 − 82 =

map