16 Selebriti yang Pergi Penuh Belle di Karpet Merah

Alicia Vikander, Belle
Jason Merritt / Getty; Alamy

Olivia Bahou

Mac 14, 2017 @ 12:30 malam

Kecantikan dan binatangrayuan telah tertumpah dari skrin ke dunia fesyen, dan buktinya adalah pada permaidani merah. Belle’s off-the-bahu, gaun bola berjalur mengejutkan pada trend, dengan semua orang dari Hollywood kekasih Alicia Vikander kepada superstar muzik Rihanna menyalurkan puteri Disney.

Sama ada mereka berpakaian untuk pertunjukan anugerah, perdana filem, atau bola moden, bintang-bintang ini mengemas kini gaya yang tidak berkesudahan untuk masa mereka sendiri di atas permaidani merah, dengan bantuan dari beberapa permata yang cantik, stilettos yang tinggi , dan pasukan glam. Lagipun, almari pakaian berwarna-warni Belle adalah stylist selebriti asal.

VIDEO: Si Cantik dan Si Hodoh Trailer A.S. rasmi

 

Tetap bergulir untuk 16 selebriti yang mengambil isyarat gaya dari Belle ketika mereka berpakaian untuk permaidani merah. Dari warna kuning kenari hingga gaun bertingkat dan siluet bahu, bintang-bintang ini memakai cita-cita mereka untuk puteri sengit di lengan baju, er,.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − = 56

map