16 Times Liam Hemsworth dan Miley Cyrus Made Love Look Real

Liam Hemsworth and Miley Cyrus - February 26, 2012 - LEAD
Jon Kopaloff / FilmMagic

Olivia Bahou

Jul 19, 2018 @ 1:00 petang

Pasti, Miley Cyrus dan Liam Hemsworth telah meninggikan diri mereka dalam usaha untuk melancarkan penglibatan mereka pada tahun 2013 selepas kegelapan yang hangat dan berat-tetapi dalam dunia hubungan Hollywood, itu menjadikannya lebih nyata lagi, bukan? Selepas bertahun-tahun membesar, kedua-dua mereka saling bertemu dan menghidupkan api pada tahap rendah. Flash ke depan untuk 2017 dan pasangan itu tidak pernah kelihatan lebih cintakan, bangga berkongsi foto mencium-mencium dan selfies yang comel di Instagram.

VIDEO: Transformasi Kecantikan Miley Cyrus

Pada bulan-bulan yang berikutnya, pasangan itu terus berkongsi foto Instagram satu sama lain dan juga melangkah keluar pada acara yang megah seperti Oscars. Tetapi pada bulan Julai, khabar angin mula beredar bahawa api cinta mereka telah meninggal dunia selepas Cyrus mula menyapu Instagram dan laporan-laporan baru mereka membuat spekulasi bahawa mereka memanggil perkahwinan yang akan datang. Siapa tahu apa yang benar-benar turun di belakang pintu tertutup, tetapi satu perkara yang pasti: kedua-dua ini sentiasa sempurna-gambar. Di bawah ini, lihat momen-momen yang paling hangat bersama-sama.

Awas: gambar lucu yang lucu di hadapan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 − 81 =

map